svesinieks ([info]svesinieks) rakstīja,
@ 2017-06-13 22:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pagales ieraksts
*Ieraksts sākas*

Veicot plānoto atjaunināšanu Jūsu operētājsistēmai, sakarā ar neparedzētiem sarežģījumiem nevarēja uzstādīt pakotni "Krietnums".

Lai kaut daļēji labotu situāciju tika uzstādītas un atjauninātas divas pakotnes - "Refleksija" un "Kauns", kas, lai arī nespēj pilnībā kompensēt pakotnes "Krietnums" funkcionalitāti, tomēr savstarpējā sinerģijā, spēj identificēt atkāpes no krietnuma un tās nožēlot, cerībā uz lēmumu/rīcības uzlabojumiem nākotnē. Diemžēl, pēc jauno pakotņu uzstādīšanas mēs noskaidrojām, ka nereti atkāpes no krietnuma, lai arī tiek identificētas, joprojām tiek veiktas, tikai pašlaik veicot ierakstu vainas reģistrā. Turklāt ar katru atjauninājumu pakotne "Refleksija" ir spējīga identificēt arvien niansētākas nekrietnības tai reizumis uzrādot viltus pozitīvas nekrietnības.

Atinstalēt uzstādītās pakotnes pie pašreizējiem sistēmas uzstādījumiem nav iespējams, tāpat nav iespējama sistēmas kopēja atjaunināšana no rezerves kopijas. Vienīgā iespēja ir cerēt, ka nākotnē sistēma būs salāgojama un tās kapacitāte būs pietiekama, lai uz tās varētu uzstādīt pakotni "krietnums", jo nav sagaidāms, ka "krietnums" izstrādātāji veiks jelkādus pielāgojumus vai atjauninājumus un nav zināms vai tas ir iespējams kaut teorētiski.

*Ieraksts beidzas*


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?