svesinieks ([info]svesinieks) rakstīja,
@ 2017-01-17 15:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es reāli nesaprotu Kaimiņa orientāciju uz Lembergu.

Kaimiņa elektorātam Lembergs vai nu patīk vai labākajā gadījumā #nepiš, bet drīzāk jau simpatizē. Var jau būt, ka viņam uz tā rēķina izdosies nozāģēt kādas ZZS balsis, bet visticamāk nē, turklāt nav teikts, ka ZZS nozāģētās balsis dosies pie Kaimiņa.

Lai arī būs pašvaldību vēlēšanas, nedomāju, ka Kaimiņam ir ko "ķert" Ventspilī jebkādā formā. Es vispār nedomāju, ka Kaimiņam ir ko "ķert" kādās pašvaldības.

Būsim godīgi - Kaimiņa politika nav tendēta uz pozitīvo, bet uz bēgšanu no negatīvā. Viņa panākumi kopumā balstās uz citu ļaužu diskreditēšanu (pelnīti/nepelnīti - tam nav nozīmes). Es nedomāju, ka Kaimiņam ir jēgpilni ķerties klāt smagsvariem savā populistiskajā darbībā (bez nekādas sliktas nozīmes) vnk tā ir viņa stratēģija un tam nav ne vainas. Manuprāt, vajag pa vienam ķert visādus pabirušos ļaudis - tādus kā Kārli Seržantu, Kalnozolu vai Jāni Reiru vai redzamus cilvēkus, pa kuriem grib iesist visi - par Kučinski vai Straujumu vai Āboltiņu. Gana populāriem cilvēkiem, lai atbalstītu partiju un viņa zaudējums/diskreditēšana būtu sāpīgs, gana maziņš un vājš, lai partija viņu nemestos aizstāvēt un viņš nespētu aizstāvēties pats. Tāpēc interesanta šķiet viņa uzbraukšana Brigmanim vai Lembergam - ne Kaimiņš var tā jēgpilni iesist, ne no tā ir kāds krietns labums manā skatījumā. Ko Kaimiņš var paņetm

Iedomāties, ka Kaimiņam rūp kāda visārēja "godīga" politika un tāpēc Lembergs it kā dadzis acī, nevis piemīt kāda sava dienaskārtība gan, manuprāt, nevajadzētu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?