erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
ai, nu to varam vērtēt dažādi.

ja skatamies tikai pēc punktiem, sanāk, ka darlin` par 2 punktiem atpaliek no sandra kolāta un regnāra vaivara (bet sandris k. augstāk topā, jo viņam vairāk pirmo vietu), BET...
1) darlin` bija visavairāk pirmo vietu
2) ņēmu vērā to, ka malformation "noteikti būtu likusi to kārlis dagili pirmajā vietā, ja ātrāk būtu zinājusi, ka viņš i TIK glīts".
3) ņēmu vērā arī to, ka viņš bija pārliecinošs līderis visādu iekavu labumu uzskaitīšanā. un nenoliegsi, ka pati arīdzan šo to tajās iekavās iesviedi.
4) vēl mani aizkustināja daniella, kas, aizejot uz depo kopā ar savu puiku visu vakaru to iven dara, kā skatās uz mana topa līderi. turklāt pēc 6. klašu meiteņu parauga, kas pierakstā blociņu ar puiku vārdiem, viņa manā matemātikas kladē uz malas uzsāka šo pašu operāciju ar vārdu "kāris dagilis". esmu droša, ka, ja starpbrīdis būtu bijis ilgāks (līdz ar to mana klade ilgāku laiku būtu bijusi viņa rokās), visa klade būtu pilna pierakstīta ar šo vārdu&uzvārdu.

es šos uzskaitītos faktus uzskatu par peitiekoši pārlieinošiem, lai varētu dārli ievietot it kā jau iepriekš paredzētajā pirmajā vietā. ja tu tā neuzskati, stājies klosterI!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?