erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2035-02-27 22:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
High end
Mans pēdējā laika lielākais prieks ir piedalīšanās Prāta spēlēs. Tas nozīmē, ka reizi divās nedēļās kopā sanāk komandas un izrādās. Vienā komandā ir arī Andra Šķēles pastnieks Mihails Pietkevičs. Mūsu komandā ir vēl Konste, mormonis Aleksis, tie divi zilie Andris ar Māri un Tālis, kurš sākotnēji bija tikai rezervists, bet, tā kā atklājās, ka viņš ir kobra, jo zina visu par Inetas Radevičas attiecībām ar vīriešiem, nodibinājām ar viņu nopietnas attiecības. Andris visu laiku gaida jautājumus par kredītiem, lamājas un stāsta, kuru klātesošos nogalinās, kuru izvaros un kuru - aizspārdīs līdz Gaiļezera reanimācijai, kur priekšā būs piedzēries ārsts. Pa to laiku Māris zīmē vecus ebrejus un latīniski skaita lāstus (kas iedarbojas). Katrā spēlē ir arī kāds jautājums, uz kuru atbildi nezinām, tāpēc atbildes vietā rakstām pimpi. Labi, ir vairāk atbilžu, ko nezinām, bet tikai viena laimīgā ir pimpis.
Iepriekšējā spēlē bija viens raunds par lietišķo etiķeti. Andris jau paņēma atbilžu lapiņu, jo, tā kā viņš visvairāk lamājas, tad sanāk, ka viņš arī vislabāk pārzina etiķeti. Atskanēja jautājums par to, kādas krāsas zeķbikses meitenēm pieklājas vilkt pie lietišķa kostīmiņa. Nav vārdiem izstāstāms, cik ļoti mani ar Konsti aizkustināja tas, kā džeki karstasinīgi sprieda par zeķenēm, pat neiedomājoties ieklausīties mūsu viedoklī (iespējams, mēs zeķbikses esam vilkušas biežāk nekā viņi). Līdz asarām aizkustināja! Raundā par etiķeti ieguvām vismazāk punktu no visām komandām.
Mūsu komanda "High end" sastāv no ļaudīm, kas citādi sešatā nekad nebūtu sastapušies. Tie, kas pazīst mūs visus sešus (nevienu tādu nezinu), noģībtu, redzot mūs kopā. Vienreiz Aleksis, Māris un Konste bija nogājuši lejā kopīgi uzkurīt. Garām gāja Logina. Ieraugot šos, viņa prasīja: "Ko ta Jūs te darāt?" Māris atbildēja: "Pišamies." Un nodzēsa cigāru.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?