erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2030-10-15 11:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
valdības veidošana
tā kā es nevarēju sagaidīt, kad domburovskis izdomās valdību, vakar pēc pāris malkiem čī-čī-čī-le-le-les vīna kopā ar māsu un aneti izveidojām un piedāvājam šo īpaši godīgo un caurspīdīgo modeli pārņemt, pat nemaksājot mums nekādu naudu. tiesa, uzlikt mums kādu viņķeli būtu goda jautājums, te es nerunāju par ilzi viņķeli, bet gan par dievu dzērienu, kā kārlis dagilis teiktu - vecāko alkoholu pasaulē - vīnu. kaut arī ir svarīgi lietas izdiskutēt, jāatzīst, ka tā nav tā godīgākā valdības veidošanas forma, jo diskusiju laikā taču var viens otru ietekmēt, kas ir slikti, jo tā jau tie oligarhi (šķēle, šlesers, lemberks) arī nāca pie varas - diskutējot. mans piedāvājums ir veidot valdību uz kāmstri, jo kāmstri vienmēr ir taisnība un šmaukties šajā spēlē ir neiespējami. ja arī ir iespējami, tad šmauklībā neesam apmācītas mēs - visskaistākās, kas vakar uz kāmstri izveidoja valdību. tā kā visas partijas pirms vēlēšanām solīja mazināt ministriju skaitu, ņēmām solījumu vērā. protams, nebija nekādu diskusiju, lai izslēgtu iespējamo oligarhu (šlesers, šķēle, lemberks) ietekmi. to, kura no 14 ministrijām paliks, bet kura ies bojā, mūsu vietā izlēma monēta. ģērbonis - ministrija paliek, cipars - ministrija nepaliek. ministriju likvidēšana, protams, arī rada izmaksas - monētas mešanas laikā tika pazaudētas 2 monētas ar kopējo vērtību 3 santīmi. mūsu valdībā palika šādas ministrijas: vides, zemkopības, finanšu, ekonomikas, aizsardzības, iekšlietu, veselības un labklājības. diemžēl bojā gāja raplm, izglītības, kultūras, tieslietu, satiksmes un ārlietu ministrija.
tā kā koalīcijā būs vienotība, saskaņas centrs un zzs (vl/tb/lnnk ies prom, jo valdībā būs sc), tad nopriecājāmies, jo arī mēs bijām 3, tātad katra no mums varēja būt viena partija. es biju saskaņas centrs, jo mana krievu valoda ir ne tikai otrā valsts valoda, bet arī aizsargājams kultūras mantojums, turklāt man patīk gopņiks ušakovs. anete bija zzs, jo viņas mamai patīk lemberks un viņa labi ravē. tiesa, arī sarmīte gribēja būt zzs, lai pie sāniem būtu vismaz kāds oligarhs (ja ne šķēle, tad vismaz lemberks), bet mēs viņai to neļāvām, jo likās loģiski, ka cilvēks, kurš brīvdienu rītos staigā ar vienotības krekliņu, kā arī citreiz uzzīmē ūsas un staigā pa māju, izlikdamies par kristovski, ieņem attiecīgās partijas lomu. sākām dalīt ministrijas partijām uz kāmstri:
vides ministrija - zzs
zemkopības ministrija - vienotība
finanšu ministrija - saskaņas centrs
ekonomikas ministrija - saskaņas centrs
aizsardzības ministrija - saskaņas centrs
iekšlietu ministrija - vienotība
veselības ministrija - zzs
labklājības ministrija - vienotība
protams, atvainojos visiem kaismīgajiem zzs atbalstītājiem par to, ka viņus vienīgos rakstu tikai ar sākumburtiem. tā daru, jo nespēju salikt kopā zaļos un zemniekus, kas parastā pasaulē ir divas diametrāli pretējas lietas. tāpat kā geji un homofobi. turklāt zzs vienīgie ir saistīti ar oligarhiem (lemberks), tāpēc ir jāizcieš sods. šajā valdības modelī redzams, ka latvija importēs praiņikus no krievijas un salaidīs te iekšā krievu tankus, un vispār latvijas naudiņas nesauks par latiem, bet gan par putiniem. varētu jau būt arī rubļi, bet tā būtu pārāk skaidri redzama krievijas ietekme.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?