erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2030-04-11 12:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakardiena bija ļoti slikta. pamodos un nevarēju saprast, kāpēc man sāp roka un kakls. ko gan tādu esmu darījusi? tad atcerējos, ka iepriekšējā vakarā nebiju pālī, tāpēc man tīri labi vajadzētu saprast, kas kaiš, tad paskatījos uz savu roku un atcerējos, kā izskatās mans kakls, un viss bija skaidrs. izskatās šādi:


piecēlos, apēdu brokastis, izlasīju ziņas un desmit minūtes nevarēju izkustēties no vietas un murmināju: "bļeģ, bļeģ, bļeģ, bļeģ." tad desmit minūšu pavadīju, mēģinot acīs iebakstīt lēcas, bet beigās iebakstīju tā, ka desmit minūšu pavadīju, mēģinot tomēr izbakstīt ārā. tas besīja. tad man saplīsa pleijeris, un to vairāk nav iespējams klausīties. bet vislielākais dzīves fail bija tas, ka ļoti negribīgi cēlos un uzfrišinājos, lai brauktu uz rāmkalnu observatoriju taisīt reportāžu par tur notiekošo pasākumu. aizbraucu, izdomāju, ko un kā taisīšu, biju darba spara pilna, bet nevarēju saprast, kāpēc pasākumā nav neviena cilvēka. tas, ka nebūtu apmeklētāju, būtu bēdīgi, bet teorētiski iespējami, bet tas, ka nebija pašu organizatoru un vispār observatorija bija slēgta, radīja aizdomas. tad es atklāju, ka pasākums notiek nevis rāmkalnu observatorijā, pie kuras stāvu es, bet gan suntažos. FAIL. paskatījos uz straujo gauju un smukajiem strautiņiem un braucu mājās. autobusā knapi, knapi varēju sadzirdēt, ko ziņās stāsta sandra glāzupa, bet no tā visa man gribējās raudāt, tāpēc apzavnīju aptuveni 75 cilvēkus ar piedāvājumu iet ēst suši, jo, kā zināms, tāda paika palīdz atgūt košļājama kaķīša mīļumu un "man patīk dzīvīte" sajūtu. bišķiņ sanāca, un tad jau atkal gāju uz matīseni, kur gādīgas rokas bija nogādājušas mētru. ja vēlriez izlasa ierakstu, tad var saprast, ka diena apmēram jau cauri, nekas nav izdarīts, tālab cēlāmies un gājām spēlēt uz ģirty bril cafe, kur ir tāds aparāts, caur kuru skatoties, var redzēt mūs ar mētru bez drēbēm. vislabākie dejotāji, protams, ir ripinieki, un es ļoti, ļoti gribu uzspēlēt kādu dišuku kārtīgiem ripiniekiem. ap pasākuma beigām ģirts brils uz durvīm uzlika plakātu: "šodien spēlē vecenes no astrobangas (rūtaina sirsniņa)!" te pēkšņi mums bija dubultrandiņš ar krastiņu un eglīti. dubultrandiņš, jo mārcis viens pats ir kaitinošs. eglītim bija nauda, tāpēc viņš ņēma divus aliņus uzreiz. gribējām slēgt derības par to, vai i love you būs vaļā, bet, tā kā ar aleksi jau šai dienā biju saderējusi par to, kurš pirmais izvemsies, tad 24 stundu derību limits bija iztērēts. i love you, protams, nebija ciet, jo mēs esam akciju īpašnieces. mūsu boifrendi sastrīdējās par to, vai viens no viņiem ir vēmis vroclavā, vai krakovā, bet agris nopirka jaunus krītiņus, lai mums būtu, ar ko spēlēties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ai
2010-04-11 16:23 (saite)
ahahahaha, Gjirts Brillis! biju jau aizmirsusi, ka taads eksisteeja!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2010-04-11 16:26 (saite)
tieši gribēju Tev rakstīt un stāstīt, ka vakar satikāmies un vēlreiz iepazināmies. atceros, ka Tev viņš nepatika. tieši tāpēc gribēju pastāstīt, ka mums gan ļoti patika. ļoti zajebis čalis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ai
2010-04-11 16:28 (saite)
nebija taa, ka ljoti nepatika, bet vairaak kaitinaaja, jo, kad mees ar Vinetu veel Depo straadaajaam un vareejaam kaadu par briivu ielaist, vinjsh pieteicaas katru vakaru. it kaa jau pohuj, bet kaitinaaja.
bet vispaar njirdziigs kaats.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pika
2010-04-11 19:01 (saite)
Atsuuti man, luudzu, info par Polijas nometni uz e-pastu. Ja kas, esmu pie Sharmiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2010-04-11 19:04 (saite)
man nav Tava e-pasta, hahaha

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pika
2010-04-11 19:06 (saite)
Ko dris!
vaards.uzvards@gmail.com

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2010-04-11 19:11 (saite)
nedrišu, točna nebija. aizsūtīju

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pika
2010-04-11 19:14 (saite)
paldies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pika
2010-04-11 19:15 (saite)
Ar diviem "a" vaardaa, ja? Man nekas no tevis veel nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2010-04-11 19:25 (saite)
ar diviem ii vārdā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pika
2010-04-11 23:25 (saite)
Nu jā. Paldies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?