erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2018-04-06 20:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:dead disco - treatment

ejot uz uz grāmatnīcu, kur jānopērk lietišķo rakstu grāmatiņa, bet nopērkas matemātikas uzdevumu krājums, pa ceļam satieku kaiju. tādu barselonas kaiju, kas kā grieķu suns ēd kaut kādu brūnu lietu no tantes šķīvja. skatos, skatos, eju tālāk un uzskrienu virsū vēl vienai barselonas kaijai. tās tabletes un pilnieni ir baigi labie, jo aizmiegu es tikai gultā un vairs nav situāciju ar steigas mirkļos neaiztaisītām biksēm. ā, vēl aizmirsu izdvest priecīgu nopūtu sakrā ar to, ka esmu izlauzusies no sava mūžīgā matemātikas septītnieka. 8 - 9 - 10. skolēna grēksūdze, ja?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pika
2006-04-07 00:44 (saite)
Patīk kaijas. Šodien redzēju daudzas.
Domās redzeju arī Tavu Barselonas kaiju. Patika ļoti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2006-04-07 11:25 (saite)
man patiesi zheel, ka Barselonas kaijas dziivo tikai Barselonaa un Latvijaa, jo sirds zhnjaudzas kaa taads kuupinaats neegjis domaajot par taam! un te to nav. es paskatiijos gan akaa, kuraa bij sakritushi tikai zinjkaariigie eziishi, gan arii duumenii, uz kura tupeeja melna un metaaliska maitu lija (a varbuut taa bija kliju maiziite). nav un nav to kaiju te. liec kastee, vai varbuut ja leetaak sanaak, tad ieloki to tuubinjaa un drukaa adresi virsuu un iemet pasta vilcienaa/lidmashiinaa/auto/kugjii/dirizhablii vai viena alga kur. tik gaadaa to shurp, jo man uz balkona shodien atkal paredzeets kaiju paartijs, par kura eksistenciaalo atklaashanu pag nedeelj vietejie iedziivotaaji bija ljoti izbriiniiti 'n' paarsteigti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2006-04-07 14:06 (saite)
Tev droši vien tagad ir eksistenciālas dabas pārdomas. es no sākuma pārbaudīšu pasta darbību mazliet savādāk. kad būšu droša, sūtīšu "school is cool" produktus.
man ļoti patīk Tava aka ar sakritušajiem ezīšiem. dažreiz eži tā sakrīt piena kannās. Tev ir līdzi ežu ferma?
un vslētāk kaiju sanāk ielocīt tajā šķivī, no kura viņa ēda brūno.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sveetaa_seeta
2006-04-07 14:06 (saite)
tada liela

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]taapati
2006-04-07 23:09 (saite)
he he :) apsveicu ar 8-9-10! ;) tātad tomēr strādā ;)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2006-04-08 01:48 (saite)
protams, strādā. vēl Tev jāapsveic ar to uzdevumu krājumu (tiešām baigi foršais, vienīgi tur nav atbilžu). lieldienu brīvdienās braukšu uz laukeim un izrēķināšu visu grāmatu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2006-04-08 16:09 (saite)
?????????????? kaaaa, ezhu ferma tika atstaata tev audzinaahsnai, kameer es pa salaam! pag, nesaki, ka esi aizmirsusi un nomeerdeejusi tos pie aizveertaam (tatad nevar sakrist iekshaa taisot bada-masu pashnaaviibu) piena kanaaam??!!!!!!!>?//

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2006-04-08 16:47 (saite)
neesmu neko aizmirsusi. ežiem viss būs kārtībā - viņus paņemšu līdzi uz laukiem uz pāris dienām. vienīgi atkal neesi iedevis amn dzīvokļa atsl``egas un raibīte slāpst (Tu biji atstājis pāris atvērtas alus pudeles, bet tās viņa drīz būs piebeigusi).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2006-04-11 17:52 (saite)
..nu tad lai nopeerk jaunas paaris pudeles

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?