erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2018-03-27 20:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:simon bookish - metal horse (vēl aizvien)

šī noteikti būs veiksmīgā nedēļa, jo rozā peldbaseins

es pirms pāris dienām nolēmu pašķirstīt ģeometrijas mācību grāmatu un atklāju, ka tur ir vesela kaudze lietu, kura elīnai kolātei nekad nav mācīta. tas man liekas jokaini un nepatīkami. jokaini ir arī tas, ka nervu sistēma ir vainojama pie aritmijas, bet es taču esmu mierīgākā un harmoniskākā dūda ziemeļu puslodē. vai arī - dzlezs truķums organismā, ja mama regulāri gatavo gaļas pusdienas. pati gan es jau trešo dienu pēc kārtas sev taisu pusdienas vegānam, kas niekojas ar sieru. man saka: "Tev vajag krietni vairāk svaiga gaisa." es saku: "būs silts - mācīšos uz ab dambja vai vismaz uz balkona. un laukos" mamma skatās "hameleonu rotaļas" un prasa, kura meitene no klases precēsies. nesen viņa man ieteica kaut kādu veidu vīra atrašanai, bet es to jau esmu aizmirsusi.

šīs bija pirmdienas vakara pārdomas pēc ārsta apmeklējuma un pirms latviešu valodas mājas darbu izpildes.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2006-03-28 21:36 (saite)
a es shodien uz lielaa visaptveroshaa balkona shuupojot kaajas dzeeru alu un slinkojot nemaaciijos griekju valodu uz riitdienu! paaraak daudz saules bija - tas iemesls! un vasaraa neviens nemaacaas. daaaa!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2006-03-28 22:57 (saite)
ja tā būtu, tad eiropas dienvidiedzīvotāji būtu pilnīgi stulbi. asutrālieši un āfrikāņi - pilnīgi analfabēti.
kur Tu šūpoji kāas? biji `pārkāris pāri balkona malai? atceros, ka tad, kad biju maza, vienreiz biju viena mājā. tad uzsēdos uz palodzes tā, ka kājas ir ārā(iedomājies kādu gadīgu dūdiņu, kas sēž uz 3.stāva palodzes (praktiski ārpusē)). cilvēk iskatījās un bļāva, lai lienu atpakaļ. es arī līdu. vienīgi man nebija aliņa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2006-04-02 17:44 (saite)
nu re, laikam tai aluu tas sharms

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?