susurits ([info]susurits) rakstīja,
@ 2004-03-15 10:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Neparakstaami labas sajuutas...
Peec karteejaa seminaara , nogurums, bet patiikams...
Skaistas lietinjas, ne jau tas ir svariigi cik vinjas daargas, bet taas sajuutas kapeec vinjas ir vispaar, nopelniitas un laikam, svariigi ir tas kam ir iziets cauri... nu patiesiibaa gruuti taa izstaastiit...
Kaut kaa ljoti ir paceelusies mana pashapzinja, tas gan ir labi, jo kaut kaada peedeejaa gada laikaa manii mazvertiibas kompleksi bij iedziivojushies....
Juutos vienkaarshi fantastiski...
Un veel piekriitu muusu lokteram , kas teica, ja kaut kaada doma paraadaas galvaa(kaut vai neticama un uz doto briidi liekaas nesasniedzama) tad cilveeks tam ir gatavs , jo savaadaak smadzenes taadu informaaciju nemaz nebuutu devushas:)))))


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]susurits
2004-03-15 11:01 (saite)
Nu par atribuutiku gruuti teikt, man galvenais lai labi redzu... Bet tanii vakaraa kad biju bez brileem , mani pazinja veda ar mashiinu maajaas un man taa gribeejaas nofotografeet Riigu, nu taa kaa es redzu bez brileem , tas patiesiibaa bija taads skaistums, iists maakslas foto, bet taa redzu es , un laikam nevienam taa neizdosies paskatiities , zheel , bija baigi skaisti :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]duujs
2004-03-15 11:02 (saite)
Katrs redz savādāk, tas tiesa.. Pati pie stūres nesēdēji, jo nebija briļļu, ja?

/jau no sākta gala Tevi apbrīnoju.. tas tā, meždu nami ģevuškami ;-))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]susurits
2004-03-15 11:07 (saite)
Man ir ljoti lieli miinusi un ja man nav briilju tad taalak par savu degungalu neredzu , jo viss ir izpluudis un miglaa:))) Bet tumsaa jebkura spuldze iskataas kaa izshauts saluuts, tad Tu aptuveni vari staadiities priekshaa kaa izskataas Riiga naktii no mana redzeejuma:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?