pēc definīcijas skumja ([info]surprise) rakstīja,
@ 2010-05-31 22:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Grēviņa miera muzīk

pretrunīgs tas laiks.
paspēju izdusmoties, izbēdāties, bet tagad to vien kā būt labiņai. ik pa laikam vaļējā logā iespiedz bezdelīgas, tā uzmācīgi. gribot negribot liek domāt, kas tad nu. tāpat neatstājas arī mūžsenā doma, ka dusmošanās vispār būtu jāizskauž, ka vērtība ir sava veida piedošanā, mierināšanā. bez sagrāves visu minstināt. nu re, vai neizklausās derīgi?
tad manīs. bēdīgums gan neatstājas, bet lai jau. tā ceru, ka kaut kad viņš tomēr izdomās atlaisties.
atradu te divas laika atkāpes. lūk:

2008. gada 12. janvārī:
"Man šķiet, ka šobrīd gribētu atrasties visur kur citur, tikai ne šeit un šajā laikā. Tīt filmu atpakaļ un attapties, teiksim, mērcējot kājas Sony centra strūklakā. Vai arī dziļā vasaras naktī pētīt Mežaparka savrupmājas un spriedelēt par kondensēto pienu. Vai laukos mēģināt nobraukt ar ragaviņām no pagrabaugšas. Vai spēlēt mīnusus Jēkabpils 3. vidusskolas [ē?] sporta laukumā. Vai vienu, tikai vienu mango [atzīstos!]. Vai mēģināt dažu labu nokraut siltiem akmeņiem. Vai agrā rītā gulēt autobusā kādam klēpī un klausīties skaistāko mūziku. Vai gluži vienkārši attapties sen, sen bērnībā laukos, kad vectēvs no bišu stropa nesa uz māju rāmīšus [aizmirsu, kā tos sauc gudrākā valodā]. Arī tā ir smarža, ko nu nekādīgi nav iespējams aizmirst."

2007. gada 20. maijs:
"tev pieder puse rīta pilsētas, bet varbūt vairāk - es tev atdāvinu botānisko dārzu tev tur pieder visas smaržas un rasas un miglas un rododendru ziedošās acis, un visas mīlestības, kas tur slepeni gribētas starp ceriņiem"

bet tomēr tā savādi izbaudīt bēdīgumu. mhm, "izbaudīt" - īstais vārds! gaišas, samākušās debesis, pa daļai atsprāguši pujeņu pumpuri un miers. vēl šodien prātoju, cik gan destruktīvi ir būt par ko pārjūtelīgu, kā dažbubrīd varētu likties, bet tāda nu viņa ir, neko jau neparadīs. tāds dzīvesstils? iespējams. bezvējš atvērtā logā.
šodien būtu gribējies satikt vai nu kādu gaužām sen nesatiktu cilvēku, vai arī kādu, kas absolūti svešs. tāpat vien parunāties, paspriedelēt. varbūt ne tur ar neprātībām nodarboties, bet pārmaiņas pēc tāpat vien. sarunu jēgas dēļ.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lullibi
2010-05-31 22:31 (saite)
2007. gada 20. maijs. ?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]surprise
2010-05-31 22:41 (saite)
mhm, tā fakti apgalvo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lullibi
2010-05-31 22:53 (saite)
tas izklausās pēc manis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?