Sukubs ([info]summoned) rakstīja,
@ 2017-03-15 08:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: pleased

Bloody hell unleashed
Sveicieni tai pusei civilizācijas, ko reizi pa reizei vairāk vai mazāk regulāri apmeklē menstruācijas!
Ziniet, ir tāda jauka lieta kā menstruālās piltuves. Man liekas, ka par viņām tiek runāts pārāk maz. Jau krietnu laiciņu it kā par tādām zināju, bet iegādājos tikai pagājušajā rudenī, kad kāda tuva draudzene padalījās ar pozitīvām atsauksmēm un kā reiz bija piemērots daudzums brīvu līdzekļu. Paķēru pirmo satikto, kas nebija nekur jāpasūta un bija garāmejot ievācama no plaukta - MeLuna savu produkciju gaužām viltīgi ir iebīdījusi Euroaptiekas plauktos, kur parasti pa kādai no katra izmēra atrodas, lai gan attiecībā uz krāsām un saķeres opcijām var nākties piekāpties. Vairums šo izstrādājumu ir no silikona, bet šis - no kaut kāda termoplastiska polimēra. Laiks rādīs, vai tas ir labi, slikti, vai nebūtiski.
Vispār pārsteidzoši ērti, lai gan pirmās dienas bija piņķerīgas. Jāatrod tomēr pašai ērtākais veids, kā dabūt iekšā (man patīk ielocīt vienu malu uz iekšu, lai sanāk puslīdz spicīte), kā pārliecināties, ka atlocījusies, kā dabūt ārā... Tagad gan ievietošana, gan izņemšana jau liekas ērtāka kā tamponiem - līdz šim gan pamatā lietoju paketes.
Smagākajās dienās man mēdz papildus vajadzēt ieliktnīti vai naktīs nelielu paketi (nav jau tik viegli noteikt, kad pilna), kā arī vajag kādu somā glabājamu variantu, ja nu sākas ārpus mājas (arī pirms lietošanas novāru, gan īsāku laiku kā menstruāciju beigās), tomēr tēriņi uz citiem menstruālās higiēnas produktiem ir būtiski nokritušies. Man liekas, ka pēc nākamā cikla jau piltuve būs sevi atpelnījusi.
Vārdu sakot, lietoju, patīk, māsu jau "nokonvertēju". Ja gribās ilgtermiņā ietaupīt naudu, pasaudzēt dabu no atkritumu čupas un nebiedē pirkstu bāšana vagīnā kā arī [parasti] neliela ķēpāšanās ar asinīm, uz priekšu!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scaramouche
2017-03-15 22:57 (saite)
Kā tieši tas saudzē dabu salīdzinot ar, piemēram, free-bleeding?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]summoned
2017-03-16 08:31 (saite)
:D Nu, salīdzinot ar to, nekā. Ja nu vienīgi free-bleeding gadījumā tiek mestas ārā visas noķēpātās mēbeles. Dabu [un maku] saudzē salīdzinot ar vienreiz lietojamo menstruālās higiēnas produktu lietošanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?