Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina -

31. Mar 2015 23:46 24 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]le_minga
Datums:1. Aprīlis 2015 - 15:13
(Link)
ja tu domā tās, kas irmajās bildēs - man bija maz sīpolmizas, tapēc liku tās pie olas iekšā zeķubiksē - bet vārīju visu saldētās upenēs (daudz upenēs) - un upene, kā jau teicu, mēdz kost čaumalu: ta viņa caur to zeķbiksi ir nedaudz "pakodusi" un sanāca apsarmojums :)
tur talākās bildēs var redzēt, kur upenes bija piespiestas pie olas ar sīpolmizu un tad viss iesiets iekš zeķubikses - tur sanāca tādi kā gliemežvāki :) - te: https://lh3.googleusercontent.com/-PZ2ArwMwrhc/VRu90yVinAI/AAAAAAAACxw/MTEk7gnvvU4/w600-h458-no/ostern2010_006.jpg


Galvenais attinot olu - neberzt viņu ne ar ko un nesmērēt, bet ļaut, lai apžūst, kamēr krāsa riktīgi pieķeras (neattiecas uz sīpolmizām, krokusiem utt. - šis tasni par ogām un tml.)
No:[info]mufs
Datums:1. Aprīlis 2015 - 15:48
(Link)
interesanti, nekad man nekas tāds itkā iztinot nav sanācis, šogad jāpamēģina :)
No:[info]le_minga
Datums:1. Aprīlis 2015 - 16:55
(Link)
nez - es izmantoju baltās olas tikai (pavisam prastas no bodes)... un parasti atstāju, kad jau savārīts uz vismaz pusstundu gulēt šķidrumā, pirms tinu laukā :)