Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina - Komentāri


[info]le_minga
1. Apr 2015 15:13

ja tu domā tās, kas irmajās bildēs - man bija maz sīpolmizas, tapēc liku tās pie olas iekšā zeķubiksē - bet vārīju visu saldētās upenēs (daudz upenēs) - un upene, kā jau teicu, mēdz kost čaumalu: ta viņa caur to zeķbiksi ir nedaudz "pakodusi" un sanāca apsarmojums :)
tur talākās bildēs var redzēt, kur upenes bija piespiestas pie olas ar sīpolmizu un tad viss iesiets iekš zeķubikses - tur sanāca tādi kā gliemežvāki :) - te: https://lh3.googleusercontent.com/-PZ2ArwMwrhc/VRu90yVinAI/AAAAAAAACxw/MTEk7gnvvU4/w600-h458-no/ostern2010_006.jpg


Galvenais attinot olu - neberzt viņu ne ar ko un nesmērēt, bet ļaut, lai apžūst, kamēr krāsa riktīgi pieķeras (neattiecas uz sīpolmizām, krokusiem utt. - šis tasni par ogām un tml.)

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.