le_minga | 1. Apr 2015 15:13 ja tu domā tās, kas irmajās bildēs - man bija maz sīpolmizas, tapēc liku tās pie olas iekšā zeķubiksē - bet vārīju visu saldētās upenēs (daudz upenēs) - un upene, kā jau teicu, mēdz kost čaumalu: ta viņa caur to zeķbiksi ir nedaudz "pakodusi" un sanāca apsarmojums :) tur talākās bildēs var redzēt, kur upenes bija piespiestas pie olas ar sīpolmizu un tad viss iesiets iekš zeķubikses - tur sanāca tādi kā gliemežvāki :) - te: https://lh3.googleusercontent.com/-PZ2ArwMwrhc/VRu90yVinAI/AAAAAAAACxw/MTEk7gnvvU4/w600-h458-no/ostern2010_006.jpg
Galvenais attinot olu - neberzt viņu ne ar ko un nesmērēt, bet ļaut, lai apžūst, kamēr krāsa riktīgi pieķeras (neattiecas uz sīpolmizām, krokusiem utt. - šis tasni par ogām un tml.) Read Comments |