Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina - Par kvantu pāreju un vai jābaidās no solītā „Pasaules gala”

18. Dec 2012 11:19 Par kvantu pāreju un vai jābaidās no solītā „Pasaules gala”

Sākas Kvantu Pāreja, kuras laikā ļoti spēcīgas augstfrekvences fotonu enerģijas plūsmas no Kosmosa dzīlēm sasniegs Zemi, izmainot telpas ģeometriju, pārnesīs visu dzīvo un nedzīvo uz planētas daudz austākā enerģijas vibrāciju līmenī (5.3).

Kā sagatavoties Pārejai?

Jāsaka, ka jau patreiz daudzi cilvēki izjūt dīvainas sajūtas, kas attiecas uz fizisko ķermeni, psihi, un emocijām: pirmkārt, tā ir pastiprināta miegainība, aukstuma un karstuma uzplūdi, izjūta, ka negaidīti parādās un tikpat negaidīti izzūd gripas simptomi, krass spēku samazinājums un tikpat krass enerģijas pieplūdums.
Daudziem cilvēkiem parādījušās miega problēmas, hronisku slimību saasinājums, periodiski parādās sāpes sirdī un locītavās. Mainās arī garšas izjūtas - no agrāk iecienītiem tagad var parādīties nelabums. Raksturīgas arī asas garastāvokļu maiņas, laika izjūtas, neadekvāta reakcija uz notikumiem un tā var turpināt šo reakciju sarakstu līdz bezgalībai, jo tas notiek ļoti individuāli.
Izskaidrojums ir viens - mūsu organismā šūnu-molekulārā līmenī jauno enerģiju ietekmē jau tagad notiek nopietnas pārmaiņas - transmutācijas. Ar to ir jāsamierinās, un ne tikai jāsamierinās, bet arī jāpieņem un jāpierod.
Daudziem uzreiz rodas jautājums- ko darīt un kā ar to visu tikt galā.
Visi Gaismas spēku darbinieki, Radītājs - visi mūsu skolotāji no smalkās pasaules uzmanīgi seko Zemes iedzīvotājiem un neviens netiek atstāts bez palīdzības. Bet arī mums pašiem ir daudz jāmācās - lūgties, lūgties un vēlreiz lūgties, mācīties meditēt, kā arī neapvainoties, nelietot sliktus vārdus, nevienu nenosodīt, nevienu neapskaust, nevienu neaprunāt. Katram no mums jāiemācās piedot, mīlēt un cienīt sevi un citus cilvēkus.
Pastāvīgi sekot saviem vārdiem un darbiem, kā arī emocijām- tās nevajag apspiest, bet arī neizteikt pārmērīgi vētraini.
Kvantu fiziķi jau ir pierādījuši, ka emocijas sastāv no koncentrētas enerģijas daļiņām un, ja cilvēks nedod tām izeju, tās nogulsnējas starp ķermeņa atomiem un molekulām. Lai organismā nebūtu spēcīgas piesārņošanās, jāpārskata visa sava dzīve un jāatbrīvojas no emocionāliem sārņiem - t.i. no veciem aizvainojumiem un pārdzīvojumiem (2).
Nepieciešams veikt pēc iespējas vairāk labu darbu, dāvāt cilvēkiem siltumu, nesavtīgi palīdzēt citiem. Ģimenes savstarpējās attiecībās sevišķi svarīgi ir: sapratne un delikāta izturēšanās, prasme kopā priecāties un just līdzi viens otram.
Tādā veidā, pats galvenais šobrīd ir- pārkārtoties uz pozitīvo pusi, visu notiekošo pieņemt bez bailēm un rūpēm, ne no kā nav jābaidās.
Pārejas laikā jums jājūt liela mīlestība un pilnībā jāpieņem savu „Es” , visas savas daļas, tajā skaitā arī jāpieņem savu mazo cilvēcisko Ego, kas viegli iekrīt bailēs un pretojas pārmaiņām. Patreiz pats svarīgākais jums ir jūsu apziņas līmeņa paaugstināšana, par cik tuvojoties Pārejai 100 un pat 1000 reizes pieaug visa tā iespaids, ko jūs domājat, jūtat, runājat un darāt.
Tāpēc katrs cilvēks ir atbildīgs par to, kas drīzumā notiks uz planētas, katrs atbild par visas cilvēces nākotni (3).
Noslēgumā vēlos pateikt, ka viss, kas notiek Kosmosā ir pakļauts Dievišķajam plānam. Šajā plānā ir mezglu punkti- notikumi, kuri ir neizbēgami. Mums ir paveicies. Mēs dzīvojam unikālā laikā, kad notiks tāds unikāls neizbēgams notikums.
Šis raksts ir neliels mēģinājums palīdzēt cilvēkiem saprast un pieņemt tuvojošos notikumus.

/ Par kvantu pāreju un vai jābaidās no solītā „Pasaules gala”.
Gaļina Svedberga/
http://www.astroselena.lv/lv/bibliotieka/bibliotieka/par-kvantu-pareju-un-vai-jabaidas-no-solita-pasaules-gala.html


viss raksts ir uz 9 lapām, bet es jau nedēļu nevaru izlasīt..

5 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]ld
Datums:18. Decembris 2012 - 12:03
(Link)
kāpēc Tev liekas, ka vajag lasīt?
No:[info]str
Datums:18. Decembris 2012 - 13:47
(Link)
ti - bija man personīgi atsūtīts
No:[info]vistu_zaglis
Datums:18. Decembris 2012 - 14:26

ĀĀĀĀĀĀĀĀĀ!

(Link)
Kvantu fiziķi jau ir pierādījuši, ka emocijas sastāv no koncentrētas enerģijas daļiņām un, ja cilvēks nedod tām izeju, tās nogulsnējas starp ķermeņa atomiem un molekulām.

(klusi šņukstu)
No:[info]str
Datums:18. Decembris 2012 - 14:34

Re: ĀĀĀĀĀĀĀĀĀ!

(Link)
bet tev nekas nenogulsnējas, tu taču dod izeju emocijām, vai ne?
No:[info]vistu_zaglis
Datums:18. Decembris 2012 - 15:01

Re: ĀĀĀĀĀĀĀĀĀ!

(Link)
Nu ja, re, izkliedzos — un uzreiz droši, ka atomi nenomuļļāsies, molekulas nenobružāsies.