Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina -

17. Dec 2012 18:12

zirņu pikām var pievienot maltas kadiķogas

Tags:

6 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]udensroze
Datums:17. Decembris 2012 - 20:08
(Link)
O, kur vēl tās ogas noder?
No:[info]str
Datums:17. Decembris 2012 - 21:08
(Link)
man savlaik dikti garšoja Lido dabūjamā kadiķu mērce- ar krējumu laikam vnk sajauktas, maltas.
bet tumšajām gaļām - samaltas, gan jau arī , marinādē.
/un vispār- varbūt kādu vienu divas- arī piparkūkā var likt
No:[info]helvetica
Datums:17. Decembris 2012 - 21:31
(Link)
pie jebkuriem procesētas gaļas izstrādājumiem: kotletes, frikadeles, desas, viltojumi. arī marinādēs un mērcēs. viens no labākajiem vietējiem garšvieļiem ever!
No:[info]eermaniitis
Datums:17. Decembris 2012 - 20:34
(Link)
pastāsti par pikām
No:[info]str
Datums:17. Decembris 2012 - 21:10
(Link)
aij nu- receptēs ir viskas.

/ a man jau tik lēcas bija, ar ceptiem ķiplokiem, karsētām sēkliņām, un kadiķogām.(ar kartupeļu miltiem pie tam jaucu)
un tās pašas cepu cepeškrāsnī:)
No:[info]udensroze
Datums:17. Decembris 2012 - 22:07
(Link)
Ja, es tieshi domaju - vai pie lecam ar vareetu smekjeet :)