|
Tātad::
Jauns |
FriendsofFriends |
Visi |
Tēmturi::
kino |
ēst |
saulaina -
Comments:
| No: | nova |
Datums: | 18. Oktobris 2009 - 14:43 |
---|
| | | (Link) |
|
ko tad garšīgu izcepi?
| No: | str |
Datums: | 18. Oktobris 2009 - 14:54 |
---|
| | | (Link) |
|
vakar jau bija- pangasijas filejas, kartupeli, kālis un selerijas sakne, un sīkie ēda pilnām mutēm
| No: | jojo |
Datums: | 18. Oktobris 2009 - 16:06 |
---|
| | | (Link) |
|
es viņus neesmu apguvusi, samet maisā un visu kopā met cepeškrāsnī, jebšu kaut kā tos izmērus dabon līdzīgus?
| No: | kakje |
Datums: | 18. Oktobris 2009 - 16:23 |
---|
| | | (Link) |
|
tieši tā arī ir - sagaršvielo, samet maisā un met cepeškrāsnī... pēc kāda brītiņa velk laukā... (kad sula ir gandrīz iz"sutinājusies") ..... dārzeņi teicami, gaļa sulīga :)
šim izgudrojumam es varētu arī vairākas medaļas piešķirt ;)
No: | fedrs |
Datums: | 18. Oktobris 2009 - 15:05 |
---|
| | | (Link) |
|
Tagad "lai es redzu gaismiņā, kas ir tavā maisiņā" ieguvis pavisam citu jēgu.
Jā. Savā laikā, kad bija cepeškrāsns, gatavoju vistu. Uz dienu ielikt marinēties majonēzē ar daudz ķiplokiem, un tad ievietot maisā un cept.
|
|