Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina -

12. Jun 2009 17:31

vislaik kārojās baklažāns.
visgaršīgākā recepte ir smagi perversa - ar ķiplokiem un krējumu:)

ko lai vēl tādu pa fikso no tā uztaisa?

8 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]perkons
Datums:12. Jūnijs 2009 - 18:16
(Link)
Baklažāns.
Ļoti labi ir vārīt ar sīpoliem, burkāniem un nedaudz vistas buljona. To visu vāra divas stundas, noputo un izmet.
Ļoti laba baklažānu recepte.

No:[info]oblica
Datums:12. Jūnijs 2009 - 21:00
(Link)
http://klab.lv/users/oblica/310082.html#cutid1
Izklausās ilgi, bet nav gan. Dažreiz ietinu fetas sieru, sanāk pikantāk. :)
No:[info]str
Datums:12. Jūnijs 2009 - 21:02
(Link)
pierakstu.
No:[info]oblica
Datums:12. Jūnijs 2009 - 21:22
(Link)
Baklažāni krējuma mērcē
Vajadzēs: baklažānus, sīpolus, olīveļļu, tomātus, krējumu, ķiploku.
Baklažānus sagriež ripiņās (apmēram centimetru biezās). Tās apvārta miltos, kuriem pievienots sāls. Liek cepties sakarsētā pannā olīveļļā.
Tad uzceptās baklažānu ripas liek uz papīra salvetes (dvieļa), lai nosusinātu liekos taukus.
Gatavo mērci. Smalki sagriež pussīpolu. To liek uz sakarsētas pannas un cep, līdz sīpoli ir zeltaini.
Ņem tomātus (divām porcijām pietiks ar diviem tomātiem), kurus arī smalki sagriež. Tos pievieno ceptajiem sīpoliem, pieber pēc garšas sāli un piparus, pievieno baziliku un ķiplokus. Pieliek trīs ēdamkarotes trekna krējuma. Samaisa un ņem nost no uguns, ļaujot visam mazliet atdzist.
Liek kārtām — baklažānu ripas, mērci, baklažānu, mērci. Ļauj ēdienam mazliet atdzist, un — gatavs.
No:[info]str
Datums:12. Jūnijs 2009 - 22:01
(Link)
:)))) izklausās eļļaini, un gardi
No:[info]oblica
Datums:13. Jūnijs 2009 - 11:02
(Link)
Es vispirms baklažānus (sagrieztus) paturu aukstā ūdenī, lai ar to piesūcas, tad mazāk eļļu uzsūc. :)
No:[info]str
Datums:13. Jūnijs 2009 - 12:12
(Link)
a nav ta par slapju?
No:[info]oblica
Datums:13. Jūnijs 2009 - 15:31
(Link)
Nee.