Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina - Komentāri


[info]oblica
12. Jun 2009 21:22

Baklažāni krējuma mērcē
Vajadzēs: baklažānus, sīpolus, olīveļļu, tomātus, krējumu, ķiploku.
Baklažānus sagriež ripiņās (apmēram centimetru biezās). Tās apvārta miltos, kuriem pievienots sāls. Liek cepties sakarsētā pannā olīveļļā.
Tad uzceptās baklažānu ripas liek uz papīra salvetes (dvieļa), lai nosusinātu liekos taukus.
Gatavo mērci. Smalki sagriež pussīpolu. To liek uz sakarsētas pannas un cep, līdz sīpoli ir zeltaini.
Ņem tomātus (divām porcijām pietiks ar diviem tomātiem), kurus arī smalki sagriež. Tos pievieno ceptajiem sīpoliem, pieber pēc garšas sāli un piparus, pievieno baziliku un ķiplokus. Pieliek trīs ēdamkarotes trekna krējuma. Samaisa un ņem nost no uguns, ļaujot visam mazliet atdzist.
Liek kārtām — baklažānu ripas, mērci, baklažānu, mērci. Ļauj ēdienam mazliet atdzist, un — gatavs.

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.