sproga ([info]sproga) rakstīja,
Nu ira ira mums internets un datori, printeri, skeneri un zinām kas ir ciba un kā dc++ ieslēgt!:D To visu tagad mācas skolās. Starpcitu, laukos joprojām pastāv skolas.;) Un, ja arī tām vēl nav ielikti plastmasas logi, tad iekšā viss notiek tāpat kā Rīgā.
Vienīgais, ticamais iemesls, kas man ienāca prāta lasot šo postu - Jūs un Mēs rodas no tā, ka Jūs prasāt trīskāršas cenas par to pašu pakalpojumu, ko sniedzam Mēs. Kvalifikācija tā pati, darbs tas pats, bet cena cita... tāda kā iedomība no pilsētu puses - Jūs varat labāk?!
Un tikai nevajag, ka mums te viss lētāk veikalā vai paši izaudzējam un vēl sazina kādi pekstiņi. Informācijai saimniecības preces šeit nopērkamas 3x dārgāk (vismaz tās, kuras esmu iecienījusi lietot pati) un sadzīves tehniku visizdevīgāk ir pirkt 220.lv un pašai aizbraukt pakaļ - tikpat un vēl pāri paliek ar uzviju...
Un diplomus, ja kas, mēs visi iegūstam Rīgā, tak tikko ķeramies pie darbiem tā uzskata, ka laucienieka izstrādātais projekts jau defaultā ir sliktāks, stulbāks, nespējīgāks... jo tie taču ir LAUKI - Ko viņi saprot?!:)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?