Marta Zebiekste ([info]sprungulis) rakstīja,
@ 2015-11-12 14:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:..Like Clockwork

tikai gribējās šito nekrāt
kas mani varētu izārstēt no tā neērtāko rakstura iezīmju topa pārstāvja - manu apsēstību spējuma un īslaicīguma, es tiešām nezinu.
šajā gadījumā to jaunos augstumos paceļ saistība ar tēmu, par kuru, nosacīta veselā saprāta saglabāšanas nolūkos, konstanti sev meloju - romantiskas dabas interesēm.
apzinos, cik ļoti man nepietiek garīgo resursu to pilnvērtīgai attīstīšanai. slīcinu visas sekojošās sajūtas atmiņās par tā nepraktiskumu un dzīvsudrabīgo dabu, bet nu iedod man tikai to pirkstiņu.. pamētājies ar nevajadzīgu pieklājību un iededz mani atkal, man vajg tik maz.
nu cilvēcīgi tērēt laiku satraukumam par iepazīšanos, bet cauri spīd tas, kā es zem tā sedziņas cenšos pagrūst patiesos gļukus.
to, kā nahrenizācija ir priekšnoteikums funkcionālām attiecībām un personiskai mērķ-orientētībai. rezultātā sajūtos absolūti neseksīgi nepašpārliecināta. fuck.
vismaz līdz detaļām izprātoju, kas man todien būs mugurā, un vakara meikaps gan jau būs džointa formas, tā kā vienmuļi mums neies. bet derētu atrast kautkādu stratēģiju sava sūda savākšanai kopā, lai reizi par reizēm beigtu sevi pasniegt kā clingy&mushy&ghostable.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?