Spilvens ([info]spilvens) rakstīja,
@ 2003-04-14 12:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Klāt ir pirmdiena.
Šķiet, ka sniega vairāk nebūs.

Piektdien bija ļoti gara diena sanāca celties jau pl 5.30(gulēt aizgāju pirms tam tikai 1) Bija jābrauc tādā kā aģitbraucienā-stāstīt par savu fakultāti. Kopumā jau jautrs pasākums. Sevišķu jautrību mums izsauca objekts Jelgavā - Mini Lielveikals :))
Vispār interesanti tā nedaudz izbraukāties pa Latviju. Braucot visu ko var pārdomāt, ir savādākas domas nekā ikdienā.
Kad nonācu atpakaļ Rīgā izdomāju tomēr neiet uz Kabatu, jo uzzināju, ka nebūs daži cilvēki, kurus gribēju satikt.

Starp citu jautājums - kāds bija koncerts Kabatā ? (varbūt kāds bija )

Tad nu man nekas cits neatlika kā iet uz kursa rīkoto pasākumu pirtī :)
Pasākuma vieta - bārs Ķirsis īpašu uzticību neviesa. Biju vienreiz kaut kad sen tur iegājusi- man nepatika, pārāk piesmēķēts... Bet nu biju patīkami pārsteigta, ka apkaštāvā bija ļoti mājīgas telpas, superīgs baseins un pirts :))
Un visiem par brīnumu mūsu kurss bija ļoti aktīvs-sanāca daudz cilvēku, ka gandrīz bija par šauru...
Vispārībā kaut kā dīvaini šis ir pirmais atsevišķais kursa pasākums, lai gan jau kaut kā nemanot ir pienācis 4.kurss... Labāk vēlu nekā nekad. Daudzi kursabiedri nebija redzēti veselu mūžību.
Nu jā, kārtējais tradicionālais mūsu fakultātes pasākums pirtī-dejas, pirts, baseins utt. Šoreiz iztika bez pārmērīgām perversijām un kompromitējošām bildēm, kas jāslēpj melnajos slepenajos albumiņos :P
Hmm, mana labākā draudzene gan šoreiz pāršāva pār strīpu... Lielāko pasākumu daļu pavadīja guļus stāvoklī, atslēgusies. Bijām visi nedaudz satraukušies vai ar viņu viss būs kārtībā. Bet kam gan negādās nejauši sajaukt dzērienus nelabā kombinācijā. Tikai nemanīju pa kuru brīdi viņa tik ātri nonāca līdz bezfilmai.Tad nu rūpīgi nolikām viņu klusākā vietā (ģērbtuvē uz dīvāniņa) lai izguļas.

Mūziku bija katrs paņemis līdz. Sākot no vecajām labajām latviešu dziesmām, ABBA liidz IM. Tikai man nevisai pie sirds gāja Tatu. Es aizgāju plunčāties pa baseinu.
Grīda zālē ātri kļuva nežēlīgi slidīga. Un varēju tikai priecāties par savu tālredzību, ka biju paņēmusi līdz dušas čības. Bija jautri vērot kā daži nestabilāki indivīdi ik pa laikam noplanē uz grīdas visā garumā :) (ļauni no manas puses smieties)
Dejojot sanācā tāds kā negadījums, jo telpas bija pārāk šauras-es vienam nejauši iegāzu pa degunu. Pēc brīža tik pat nejauši as pats cilvēks man ļoti sāpīgi iegāza pa aci... Es kāds minutes 5 nezināju kur lai liekas, līdz laimīgā kārtā atradu ledu. Liekās, ka no rīta nāksies mosties ar zilu aci, bet par laimi tas man gāja secen :)
Bet visār bez zilumiem tomēr neiztiku-apdauzīju celi pret trepītēm baseinā.
Kopumā jauks un mīļš vakars/nakts. Es labi atpūtos.

Pasākuma beigās nedaudz piebesīja viens indivīds, kas bija okupējis ģērbtuvi un nevācās no turienes prom, lai es un vēl viena meitene varētu pārģērbties... Beigās mums abām apnika un nepievērsām viņam nekādu uzmanību, neko jaunu jau viņš nevarēja ieraudzīt... :) Kamēr ģērbāmies viens jautrītis izdomāja izslēgt gaismu ģērbtuvē... Grrr
Atlika vien pamodināt draudzeni, kas tur pat uz dīvāniņa saldi gulēja un doties mājās. Draudzena bija paspējusi jau atgūties un pati pārvietojās bez palīdzības :)
Tikai vakar gan ilgi vajadzēja viņai skaidrot, ka nekas traks nav noticis, ka viņa neko nesatrādāja, bet gan klusi un rāmi gulēja visu pasākumu :) Kam gan negadās, citreiz gan jau būs apdomīgāka...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]felicita
2003-04-14 14:52 (saite)
heh.es arii tomer neaizgaaju uz Kabatu.pietika jau ar konci ieprieksheejaa dienaa veestures fak.
galiigi beigta biju.
:)
a tagad zjeel,ka nebiju uz to konci.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]spilvens
2003-04-14 14:54 (saite)
Esi dzirdeejusi atsauksmes ?
Es nebiju kabataa u gribeetos zinaat kaa bija.
Man dazhi cilveeki izteicaas, ka nekas iipashs...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]viestards
2003-04-14 15:33 (saite)
nekas iipass tiesaam tas koncis nebija.
Kaa pirmie uzstaajaas Flying, kas tika klausiiti staavot rindaa, lai nodotu meeteliisus.Taa kaa man vinu piedaavaataa muuzika likaas pagarlaiciiga, iipasi nenozeeloju, ka nedzirdeeju to. :)
Otrie uzstaajaas Preternatural, kas speeleeja melodisku death metal a-la Carcass. Publikas pirmjaas rindas vinus jau gaidiija un atraisiijaas ne pa jokam, kratot savus matus :)
Lai gan vini neko jaunu nenospeeleeja, tacu ko speeleja dariija loti kvalitatiivi un profesionaali. Diemzeel mana kamera kaut ko noglukoja un visas bildes pazuda :((
Peec Preternatural uz skatuves kaapa lietuviesi, kas speeleja pagan\black. Lai gan saakums bija interesants, tomeer veelaakie gadali nesa vilsanos, jo bija diezgan vienmuli un likaas jau kaut kur dzirdeeti, taapeec lielaako dalju pavadiiju kafejniicaa :)
Kaa peedeejie uz skatuves kaapa somu grupa, tacu arii vini neattaisnoja savu klaatbuutni- parasts melodisks black metal, kas jau dzirdeets no n+1 grupaam, bet jebkaadaam pretenzijaam uz originalitaati.
Protams neizpalika arii stumdiisanaas peec meeteljiem peec koncerta un neliels privaats afterparty ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]spilvens
2003-04-14 15:48 (saite)
Oo, paldies par aprakstu :)) Interesanti, bet nu laikam jau otrdienas pasaaciens bija labaaks.

Naakoshais taada veida koncerts es dzirdeeju buus kaut kad maija saakumaa...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]x_f
2003-04-16 13:13 (saite)
vīī!
superīgs apraksts. izrādās, ka Tu esi kauslīga. tā nu Tev tas sitiens bija nejaušs :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]spilvens
2003-04-16 13:17 (saite)
:) nu tas kautinsh tik tieshaam bija nejaushiiba ko provoceeja shauraas telpas...
Nu reizeem es tieshaam aardos taa, ka apkaarteejie var dabuut zilumus no maniim. Neiesaku sev tuvotes Inokentija Maarpla koncertaa.... :)

Paldies par komplimentu.
Vispaar atradu vienu koncerta aprakstu par Putnu dienaam, kas man bija nokliidis, ielikshu kut kad...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?