Spilvens ([info]spilvens) rakstīja,
@ 2003-03-27 16:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar
Vispār gribēju sākt ar vakrdienas piedzīvojumu aprakstu, bet aizrāvos ar SC gāganu kariem :)
Tad nu ko es vakar sadarīju.

Vakar izdarīju to ko sen jau vajadzēja-beidzot aizgāju uz filmu Gredzenu pavēlnieks otro daļu. Sakiet ko gribat, mani filma pārņēma savā varā un iznākot no kinoteātra es jutos tā it kā no mēness nokritusi, vai ieradusies no citas pasaules... Es vienkārši ļāvos visam ko redzēju, izbaudījo šo filmu, atslēdzot savu kā lai saka ikdienas domāšanu.
Kad nonācu mājās, sāku gatavot vakarņas. Biju vēl filmas iespaidā, nemaz nemanīju, ka kartupļus sasmalcināju ļoti mazos gabaliņos ... :) Vienkārši kaut ko domāju un tikai griezu ar vien mazākus un mazākus gabaliņus.
Tad vēlāk gandrīz vispār aizmirsu savu vakariņu eksistēšnas faktu. Kad attapos, kartupeļi bija jau gandrīz izšķīduši :) Jautri. Un vispār paspēju aizmirst, ka ir trešdiena un 19 ir Metinātāju kursi. :)

Nu, tā man bija labs noskaņojums izdomāju, ka jāaiziet uz Depo, kur notika ballīte par godu Placebo jaunā albuma iznākšanai. Man gribējas kārtīgi izdejoties, baudīt atmosfēru, vērot cilvēkus, pārdomāt dažas lietas. Reizēm vislabāk var padomāt tieši lielā cilvēku pūlī.
Un kā jau parasti devos turp viena. :)
Pa ceļam vēl izmetu līkumu līdz bankomātam, tad līdz Copy general pēc flaijera.
Ierodoties Depo satiku veselu pulku savu fukšu, kas jau kā īsteni fukšu būdami mani neatcerējās, lai gan ar dažu labu dzīvojam zem viena kopīga jumta ( [info]mikstmiesis ;) kaut kas jādara lietas labā vai ne? ) Nu papļāpāju kādu brīdi ar vienu no viņiem. Fukši kā jau fukši bija tusējuši Depo jau no kādiem pl 19 un pl 21, kad ierados es bija pārgarlaikojušies un drīz aizgāja mājās. :) Pasākums jau sākās un pieņemās spēkā tikai ap 22.
Nu es jau neesmu briesmīga Placebo fane, bet riebums man arī nav. Tīri jauka mūzika, ko reizēm var paklausīties un labi izdejoties pie tās.
Tāds arī bija mans vakardienas mērķis-drusku paārdīties :)
Bija interesanti videoklipi, nemaz visus Placebo video nebiju redzējusi līdz šim.
Tad vēl bija interesanti vērot visādus cilvēkus. Nedaudz jautrības man sagādāja 2 garmataini puiši, kas mēģināja atrast sev meitnes. Viņiem tas neizdevās, lai gan no sanākušajiem lielāko daļu sastādīja tieši meitenes :)
Nu labāk būtu atnākuši pēc nedēļas, kad Depo būs Brutal party, varbūt tad paveiktos :P
Es jau neko, es tikai dejoju un vēroju cilvēkus...
DJ Nora kā vienmēr bija super. Man patīk.
Ap pl 1.30 biju jau tā kā sagurusi, miegs sāka nākt (par brīnumu). Sameklēju mierīgāku kaktiņu lai atpūstos nedaudz. Uzradās viens tipiņš, kuram gribējās runāties. Šis man pat sidru bija nopircis, no kuru man nepavisam negribējās. Drīzāk minerālūdeni un miegu :)
Nu diezgan bezcerīgs pasākums tā runāšanās, sevišķi ja sēdi netālu no lielās tumbas un man turklāt nāca miegs. Nu bet viņš tomēr mēģināja man kaut ko pateikt, jautāt- blablabla parasto bazaru... Sanāca tāda kliegšana vienam otra ausīs. Man jau tas ātri vien apnika. Es tā neitrāli nozudu citur, lai gan šis paspēja noskaidrot, ka sanāks braukt ar vienu un to pašu transportlīdzekli mājās.
Pl bija jau pāri 2, es vēl nedaudz padejoju mazajā zālē un tad jau posu kājas lai dotos prom.
Jutos ļoti labi atpūtusies, man bija labs garāstāvoklis.
Nez radās doma ieiet kādā i-cafe palūrēt pastu, tad doties uz diennakts veikalu pēc kāda ēdamā un tad pārmaiņas pēc uz tramvaju nevis ar savām K2
Apsaktīju pastu-man bija 2 ziņojumi no [info]x_fool Tie abi bija uzmundrinoši un jauki. Paldies Tev :) Tad vēl uznāca jautrība aizsūtīt dīvainus e-mailus dažiem cilvēkiem, tā lai viņi nezinātu, ka es to sūtu. Uzjautrinājos domājot kā viņi reaģēs.
Pa ceļam uz i-cafe satiku visādus cilvēkus, kas izteica jautras piezīmes man un pat dziedāja :) Es tikai pasmaidīju un devos vien tālāk Nebija man noskaņojuma meklēt piedzīvojumus un mans mērķis bija nonākt mājās.
Iesēžoties tramvajā, konstatēju, ka tā ir daudz patīkamāk pārvietoties, sen nebiju pēc pasākumiem devusies mājās ar trnsp.līdzekļiem. Kaut kā sanāca iet kājām.
Mans paziņa pieturā nebija manāms. Biju par to priecīga-man nebija vēlēšanās turpināt bazaru ar viņu :)

Kopumā ņemot labs pasākums, labi atpūtos, pozitīvas emocijas. :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elina
2003-03-28 11:22 (saite)
njeh.
man ar shitaa gribaas dziivot kaa tev :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]spilvens
2003-03-28 11:25 (saite)
Hmm, bet es vienmeer domaaju, ka es nevisai pareizi dziivoju... :)
Kad atbrauksi uz Latviju, varam jau sarunaat aiziet uz Depo, varbuut pat DzV konci.
Ko par to saki? :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?