Cilvēks Spainis ([info]species) rakstīja,
@ 2004-01-15 13:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Alleluhja...
WHERE IS YOUR FUCKING GOD NOW, MOTHAFUCKAZ???


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2004-01-15 13:59 (saite)
tu mani sauci? :D

bet pa nopietnam-kas tev atgadījies?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]species
2004-01-15 14:12 (saite)
Man viss ir vislabaakajaa kaartiibaa (neraugoties un mezhoniigajaam peecgripas galvassaapeem un klepu). Vienkaarshi gribu kaut mazliet tuvinaaties cibieshu gaudotaaju pulcinjam (lielaakajai daljai). Mosh naakoshajaa postaa jaapiedraud izdzeesties, lai visi mani saak zheelot un mierinaat. Patiik ka man glaimo. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2004-01-15 16:33 (saite)
neņerksti, neņerksti, mazais draudzeni, gan jau ziema beigsies un atnāks trako kaķu laiks kopā ar sniega šļuru un sniegpulksteņiem un varēsi ņemties bildēdams un cibā pukstēdams un dzīve ritēs savu gaitu.
ja nu galīgs besis parāvis aiz kājas, tu dari kā es-pārvelcies mājās no darba, uzvelc smukākās zeķubikses un visu vakaru priecājies cik maz tomēr cilvēkam vajaga.
tā, ko lai vēl tev tādu uzraksta. glaimus vajadzēja? par tevi tik daudz laba var teikt, ka uz klaviatūras burtu aptrūktos, ja visus tos krāšņos citātus un epitetus, kas ar tevi asociējas, sagribētos uzrakstīt. labi, es domāju pietiks. tagad pateikšu, ko īstenībā par tevi domāju, sīkais murmuli :)
labi, cīnies. das Leben ist ein Kampf (die, der, das, liec, kurš labāk pas'!-es pēc šī principa vienmēr izvēlos :D)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2004-01-16 11:10 (saite)
Akal ņerksamais uznācis? A es darbaa tavu kompi sapisu, gāmes izdzēsu, licenci atņēmu un Vindozi pārinstalēju. Tā, nu tagad tev toč ir ko raudāt [grin] Za to man bija produktīvs rīta cēliens :)
p.s. tā notice zem posta par IP loggingu mani smīdina :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?