Cilvēks Spainis ([info]species) rakstīja,
@ 2003-09-10 22:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Taada sajuuta ka tuuliit nomirshu. Iesnas saak mani pievareet. Bail pat iet guleet, taada sajuuta ka nepamodiishos. Riitaa uz skolu neieshu un uz darbu arii ne. Jaapabeidz iesaaktais a to Anrus man galvu noraus par to ka neesmu vinjam uztaisiijis sadalju ŠODIEN PĀRDOŠANĀ.
Domaaju iestaaties skolaa un pamaaciities. Domaaju ka patiks. A nekaa... Nepatiik man maaciities izraadaas. Riitaa pirmaas 2 ir Lietiskjaas Datormaaciibas (uz pirmo reizi datoriem aizgaaju. Tur maaciija ka nevajag naglas elektriibas rozetee baazt, nedauziit klaviatuuru, nebakstiit monitoru utt...) Izdomaaju, ka tas nava prieksh manas dveeseles. Otraas triis stundas man ira Poligrāfijas Materiāli, kuras vada sklerotiska tantinja (gadi ap 80), kura visus savus piedziivojumus pa 3 reizeem un vairaak izstaastiijusi. Visas stundas ir jaapieraksta ko vinja diktee, a diktee vinja aatri, ljoti aatri, visi gan breec lai leenaak, tad vinja vienu teikumu izlasa leenaak, bet turpina atkal aatri. Stundu: Poligraafijas Iekaartas un Tehnika arii vinja vada. Shodien bija 3 stundas pirmaas divas pierakstiiju vinjas dikteeto, Otraas stundas beigaas gan klausiijos plejeri (Fear Factory) un no treshaas gaaju prom. Atbraucu maajaas aizgaaju uz darbu, pusstundu paseedeeju un sajutu ka labi nav ar veseliibu un gaaju maajaas. Priekshnieks taapat nebija darbaa. Atnaacu maajaas un taa nu es visu dienu noseedeeju pie gaudojoshaa drauga (CPU FAN: 3500-5000 rpm). Bet nu jaaiet guleet.
Biki izpluudu shoreiz, bet apsolu, ka tas vairaak neatkaartosies un centiishos mazaak rakstiit par savaam personiskajaam probleemaam.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anti_dievs
2003-09-10 23:18 (saite)
A vaita tu pirmstam zinaaji ka nevajag naglas baazt rozetee? Un par ko ta veel raxtiisi ja ne par savaam personiskajaam probleemam? Par citu probleemaam? Buus baigi jaadzenaa cilveecinji tev lai izkachaatu visus suudus no shiem aaraa :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]species
2003-09-11 12:56 (saite)
Savas probleemas negribas apspriest ar tiem ko es neredzu. Bet citu probleemas iztirzat manupraat nebuutu eetiski.
Rakstiishu nevis probleemas bet gan attieciigaa momenta sajuutas un domas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2003-09-10 23:21 (saite)
eh, man ar' iesnas, bet nah ar visu, ieshu riit uz dzelzs vilku

(Atbildēt uz šo)

oft ;)
[info]bh
2003-09-11 00:17 (saite)
Tava žurnāla jaunās krāsas:
species

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: oft ;)
[info]species
2003-09-11 12:53 (saite)
Njemshu veeraa tavu ieteikumu. Kautkad driizumaa buus jaanomaina krasas. Mosh pierunaashu Anti_Dievu lai vinsh pamaaca kaa veel advanceetaak izmainiit zhurnaala izskatu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2003-09-11 00:38 (saite)
nē, zin, tu skrīvā vien daudz savā žurnālī, es ātri lasu. vismaz nevajadzēs vairs "Zīlīti" pirkt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]species
2003-09-11 12:50 (saite)
Man prieks, ka mans zhurnaals vareetu izkonkureet ziiliiti... A kad un kur iisti ir Dzelzs Vilks???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2003-09-11 13:05 (saite)
DEPO, kaukad vakarā, šodien. jācer, ka man izdosies tos 200km ar stopiem veikt mērkaķa ātrumā un galvenais, lai neapstādinu mežvedi vai arī mani kāds nenolād ar Kājumgājum lāstu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]species
2003-09-11 14:04 (saite)
200 km ir makan taalu. Vai DzVlk ir taa veerts? Es jau nu nebraukshu. Man gan tikai 28 km. Bet taapat nemediibas braukt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2003-09-11 15:11 (saite)
nu es shodien dariitu jebko, lai notiitos no shiis meeslu bedres. un dzelzu vilks jau man liekas gana tiikams. nu varbuut ne gluzhi liidz kruushtura ietriekshanas kaukulim gjitaaraa, bet nu-patiik jau gan man, patiik. type o'negative jau te nesagaidiit. pie mums jau brauc tikai penshi. eh. labi, atkal jaaiet straadaat. savadaak nav, kas zhurkaam maizi pelna.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?