Cilvēks Spainis ([info]species) rakstīja,
@ 2003-12-08 14:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Prieks darīt prieku.
Vakar izdomāju baigi labo biznesu uz ziemasvētkiem. Vienīgi tagad laikam jau pa vēlu. Nekas, nākošgad jāsarosās ātrāk un moš labi sanāks. Tātad, lieta tāda- taisīt dāvanas kuras visi pirktu. Pirmā prece varētu būt priekš bērniem. Skaista liela kaste, uz kuras leliem burtiem rakstīts dāvanas nosaukums: Izvirpo Pats. Zemāk uzraksts, kas vēsta ka šī ir prece no slavenās dāvanu sērijas- Meistars uz visām rokām. Kastes vāku rotā laimīgu bērnu fotogrāfijas un skaisti kokgriezumi (svečturi, stampiņas e.t.c). Kas atrodas kastē, nevienam neteikt, jo dāvanas, lai pārsteigums lielāks, jau ver vaļā tikai ziemassvētku vakarā. Cena varētu būt 10-15 Ls, lai varētu atļauties arī mazturīgās ģimenes.
Svētvakarā laimīgie bērni saņem skaisto kasti un ar smaidu ver to vaļā... Liels ir viņu pārsteigums kad ierauga, ka kastē ir lieliska koka pagale. Vairāk paveicas tiem kam tā ir bez zariem un nesatrunējusi. Tad mazie bērni var ķerties pie virpām, nažiem un galodām un ļaut vaļu savām fantāzijām, izveidojot visneiedomājamākos kokgriezumus.
Es domāju ka manai idejai ir nākotne un nākošziemsvētkos mēs redzēsim daudz smaidošus bērnus ar sagraizītām rokām.
PS. Varat necensties zagt manu ideju, jo esmu to jau patentējis.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2003-12-08 15:25 (saite)
man visvairāk patika par mazturīgajām ģimenēm. šitas bija nudien labs. ziemastēriņu gars tevi ir pārjēmis savā varā. a moš tas pedophil-type halātiņa iespaidā?

(Atbildēt uz šo)


[info]bh
2003-12-08 15:30 (saite)
piesakos par 1.mo akcionāru uzņēmuma "Koka Egles (TM)"

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?