anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2012-10-19 00:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Manam mīļotajam un mamutu mājās stiepējam ir prasība pēc tīrām zeķēm katru dienu. Labi, vīrieši fiziolōģija to pieprasa, vismaz viņa gadījumā, bet tā jau nebūtu nekāda problēma, ja... Ja tā vietā, lai beidzot nopirktu mums VEĻASMAŠĪNU, viņš momentā nebūtu gatavs pirkt 46" SmartTV par latiem tā pie tūkstoša. Pofig, ka mājai un rēķiniem vajag. 
Šobrīd manam noskaņojumam atbilst teikums "Padomju sieviete var visu". Tā kā veļasmašīnas nav, ir tikai viņa vecvecāku aizdota maļutka (šitāds lops, kur iemet drēbes+ūdeni+pulveri; vienīgā darbība, ko mašīna veic, ir griešana uz riņķi - mainīt ūdeni un skalot nākas pašai), viņa zeķu kalni un pārējā veļa iekrājas, līdz saņemos atkal mocīties ar mazgāšanu. Maļutka, protams, ir labāk par vispār neko, bet c`mon, gribu kārtīgi visu pārmazgāt beidzot, ko bez veļasmašīnas pat netaisos darīt. Sāku domāt, ka ātrāk būs, ja pati iešu atpakaļ mēnesi maximā nostrādāt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]adinkra
2012-10-19 10:50 (saite)
Maļutka ir drēbju iznīcinātājs, zinu, man tāda bija. Bet nu, labāk ir kā ar rokām, kgan es laikam izvēlētos mazgāt ar rokām un automātisku skalošanu.
Zeķes lai pats mazgā, ja nu vienīgi tev pārāk daudz brīva laika.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]softdb
2012-10-19 11:37 (saite)
Reizēm šķiet, ka viņš labāk sapirktu atkal jaunu zeķu kalnu, nevis mazgātu netīrās. :D Bet jā, brīvā laika ir daudz par daudz, kamēr viņš no rīta līdz vakaram darbā. Un tāpat tās netīrās zeķes man traucē vairāk kā viņam, so, nākas pašai ķerties pie darba.
Par to, vai iznīcinātājs, pašai vēl nav nācies spriest, bet biju to iepriekš dzirdējusi, tāpēc neriskēju tur likt neko vairāk par zeķēm un ikdienas veļu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jgz
2012-10-19 12:32 (saite)
SmartTV ir domāts pensionāriem, cilvēkiem, kuriem nav datora un maziem bērniem ^_^

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]softdb
2012-10-19 12:38 (saite)
Pasaki to Jumiķim :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jgz
2012-10-19 17:40 (saite)
Pasaki, lai nopērk TV pa 600 latiem un HDMI vadu pa čiriku, same shit.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sabotaza
2012-10-22 23:33 (saite)
piekritu pieprikšejam par smart tv bet lai ar ko pirktu atverieties to darit pie pareiziem cilvekiem ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?