anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2010-07-14 09:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
 Trešais rīts pēc kārtas, kad esmu augšā pirms vienpadsmitiem no rīta. Pie tam, pati mostoties. Nudien, kur palikusi vasara ar gulēšanu līdz vakaram, kad agrāk vienkārši fiziski nav iespējams izlīst no gultas? Eju gulēt tikpat vēlu, proti, līdz ar rītausmu vai pat saulīti, bet vienalga ceļos augšā. 
 Pat nezinu, kas ir labāk. Iepriekš bija žēl nogulēto dienu, bet tagad to ir vienkārši daudz, lai sēdētu mājās visu laiku. Jāizmet līkums ar autō līdz bibliotēkai laikam šorīt. Tikai vēl vairāk kā stunda jāgaida.
 Un, runājot par auto - man beidzot ir jauna magnetōla un skaļruņi ielikti aizmugurē. Pofig par to, ka it kā runājām, ka Māris liks, servisā džeki ievilka visu, jo aizmugurē skaļruņu līdz tam nebija. Un vēl lielākus skaļruņus ielika, nekā plānots [jo patiesībā visu šito sarunāja vecāki, es tikai tiku nostādīta fakta priekšā, ka mašīnai ir pieraksts, bet tas nav svarīgi]. Nu lūk, un tagad ir [vēl lielāka] bauda braukt. :) Vakar nenoturējos un pabraucos pa Kalnciema šoseju mazliet - ātrums, vējš un knapi panesama skaļa mūzika. Protams, visu laiku tik skaļi neklausos, bet skan tomēr ideāli. Turklāt esmu tik ļoti atklausījusies čerkstošu/klusu pleijeri, ka sataisīju veselu DJ setu ar daudz, daudz diskiem. :D Patīk sajūta, ka jebkurā brīdī ir iespējams uzlikt tieši to, ko gribas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?