anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2010-05-16 19:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:TV - De facto

 Biju mājas vīrietis, hell yeah. Salaboju izjukušu konservu attaisāmo. Trīs reizes - jo pirmoreiz otrādi [blondīne taču], otrreiz moments pievīla. Lai nu kā, pagaidām ir salabots, kamēr kāds no visiem atcerēsies, ka jānopērk jauns. Izdauzīju gan to attaisāmo pamatīgi ar plaķenēm, jo āmuru besis bija meklēt. Vispār man patīk tas, ka varu mājās pati šo to salabot, izdomāt viskaut kādus uzlabojumus 'n stuff. :)

 Spēle līdz trešajai trešdaļai bija visnotaļ garlaicīga. Labi, ka beigas bija skatāmas. Malači mūsējie, vismaz norvēģi nevienu neiemeta. Tagad vēl čehi priekšā. Pret zviedriem jau mums veiksmes pietrūka, ne spēles kopumā, tāpēc uzvara nav nereāla. 
     "LATVIA
     If Chuck Norris is Latvian, let's use him against Norway" (iihf)

 Kārlim pēc pāris stundām būs jāuzzvana. Starp citu, šorīt atcerējos vēl vienu pārsteidzošu detaļu - viņš atcerējās, ka man trešdienas ir brīvas. Pārsteidzoši tas ir tāpēc, ka vispār neatceros, ka būtu viņam to teikusi, jo tad, kad mēs tikāmies, man bija brīvlaiks, so, nebija vajadzības teikt. Iespējams, tas bija bijis kaut kad pēc beigām - kad draugos runājām, ka man viņam Twix vēl jāatdod par godīgu uzvaru derībās. Anyway tas bija sen, kādā februārī varbūt. Njā, interesants pavērsieniņš tomēr...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?