anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2010-04-05 21:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
 Ja jūs zinātu, kā man no vakardienas šūpošanās sāp visas iespējamās maliņas... Actually, kājas un rokas. Tās šūpoles bija ķēdēs iekārts padsmit centimetrus plats dēlītis ar nenoapaļotām, taisnleņķa malām un ķēdes - kā jau kārtīgas govju ķēdes. Un šūpoties man patīk, tāpēc darīju to daudz. Ļoti. Vienvārdsakot, auč, tas tagad ir sāpīgi plaukstām, augšdelmiem, vēderam, dibenam, augšstilbiem... visam iespējamajam, karoč. Cerams, ka karsta duša palīdzēs.

 Šovakar biju aizgājusi līdz bankomātam pārlikt naudu kartē, un ārā bija mana ideālā gaisa temperatūra un Jelgavas stāvoklis. Vēss, bet ne auksts, un svētdienas vakara klusums/tukšums. Nespēju iet uzreiz atpakaļ uz mājām, tāpēc pastaigājos vēl mazliet. Lūk, tādā klimatā es varētu dzīvot visu gadu, maksimāli vēl par desmit grādiem siltāku. Mrr.
 Un tikko sāka līt, fuck. Brīvdienas beidzās, saucas. Lai gan, rīt divas lekcijas un tad līdz nākamajai pirmdienai tikai vēl trīs piektdien, tā ka viss joprojām būs visnotaļ brīvs, bet tik`n`tā. 
 Klau, bet tikko sapratu, ka jāmācās vēl tikai divi mēneši [+ kursadarbs, kuram joprojām nav pat tēmas]. Ja esmu septiņus jau izturējusi, izturēšu vēl divus. *nopūta* Cerams.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]psiho_analitike
2010-04-05 23:01 (saite)
nekas cits Tev neatliek. :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?