anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2010-02-05 14:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
     No estētiskā viedokļa raugoties, iet cauri Uzvaras parkam šāda sniega apstākļos ir mazliet pretīgi. Uzvaras parks jau ir centrālā suņu staidzināšanas vieta jebkurā gadalaikā. Un izšķūrēto celiņu malās kas paliek pāri pēc suņiem? Jā, pareizi, dzeltens sniegs. Daudz suņu, ļoti daudz dzeltena sniega.
     Starp citu, par tiem pašiem celiņiem runājot, tas ir šausmīgi. Protams, es saprotu, ka sētnieki arī ir tikai cilvēki un nevar visus celiņus ar lāpstām satīrīt. Tāpēc tie celiņi laikam ar ko tehnisku nošķūrēti, vai pareizāk sakot, izvagoti. Rievas ir ik pēc kādiem 20 centimietriem [man sūdīgs acumērs, varu kļūdīties] visā platumā. Tas, plus manu zābaku gludās plastmasas zoles nodrošina to, ka gandrīz pie katra soļa nākas sasvērties/saslīdēt un vispār sviests. Šitā ziema ir forša, bet pārāk gara priekš tādiem platuma grādiem, kur parasti ir daži centimetri sniega dažas reizes gadā.

     Ps. Vilcienā vienam džekam bija melna cepure ar koši rōzā bumbulīti galā. Taču vēl viņam bija forša ādas jaka un kopumā viņš izskatījās piemīlīgs. Īpaši ja bumbulītis nav redzams.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?