anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2009-10-04 21:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:EHR

Kā tētis nesaprot, ka māsa nav mana labākā draudzene tikai tāpēc vien, ka ir mana māsa?? Labi, ja mēs būtu uzaugušas kopā, tā varētu būt, bet ne jau -- ja viņa ir vairāk kā divreiz vecāka par mani un bērnībā es viņu redzēju labi ja 2 reizes gadā. Nekad neesmu varējusi izprast to uzskatu, ka cilvēkiem jābūt tuviem, jo viņi ir radinieki. Cilvēkus vieno iekšas, nevis asinis.

Dēm, rīt būs jāsatiek māsa. Cerams, viņai kaut kādas darīšanas un nebūs jānosēž kafejnīcā stundu jautājumu krustugunīs. Viņai patīk man viskaut ko jautāt. [Kaut arī tas vien, ka viņa sarunāja tikšanos kafejnīcā, mani padara nemierīgu. Man tikai jāatdod viņai viens papīrs, kamōn..] Nebeidzu justies pēc pasaules standartiem nepareiza.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]abcgirl
2009-10-05 00:21 (saite)
Varbūt viņa vienkārši vēlas sadraudzēties, bet īsti to neprot? Ja Tu zinātu, cik es priecīga biju par vienu neizprasītu brāļa apskāvienu.. Nemēdz gan būt divu vienādu situāciju, bet varbūt dod māsai iespēju? (:

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]softdb
2009-10-05 15:36 (saite)
Da nē, ne jau māsa grib draudzēties, bet gan tētis grib, lai tā būtu. Es konkrēti šito vietu šiti neizprotu, proti, kā tā var pieprasīt.. Aij, ir daudz faktōru, bet no worry, nav tā, ka es māsu [kas īstenībā vēl ir pusmāsa] atraidītu or smth. Mēs esam normāli pazīstami cilvēki. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]abcgirl
2009-10-05 18:53 (saite)
Man brālis arī ir pusbrālis un bērnībā mēs ļoti plēsāmies, nu es biju vecāka, man viņš bija jāpieskata, jāpārbauda viņam mācības.. man skauda tas, ka viņš ir mīļākais bērns ģimenē, viņam skauda tas, ka es vienmēr biju gudrais bērns, tad nu mēs plēsāmies pamatīgi.. Tagad attiecības ir ļoti vēsas un katru reizi, kad man izdodas parunāt ar brāli vairāk kā "čau kā tev iet man iet labi ok attā", es ļoti priecājos. (:

Iespējams arī taviem vecākiem bail, ka jūs ar māsu nekad nekļūsiet par draudzenēm, tāpēc viņi cenšas jūs satuvināt. Tas jau nav slikti — parunāties ar māsu, pajautāt kā viņai iet, vai viņa negrib ar tevi kopā noskatīties kādu filmu un pie reizes ļoti iepriecināt vecākus. Kas zina, varbūt tiksi pie lielākas Ziemassvētku dāvanas. (:

Veiksmīgi un piedod, ka spamoju tavā klabē, vairāk tā nedarīšu, vienkārši tēma šķita tuva, ņemot vērā, ka es katru reizi, kad aizbraucu uz mājām, aicinu brāli pie sevis uz Rīgu ciemos, lai pacienātu ar ko garšīgi un kopīgi aiizietu uz kino, bet es jau saprotu, ka mēs nekad neesam bijuši draugi un viņam tas neliekas interesanti, tomēr man tas būtu ļoti svarīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?