aituvīrs ([info]sodienliist) rakstīja,
@ 2018-08-17 18:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vissāpīgāk ir noskatīties uz tām mašīnām ar Latvijas numura zīmi, kas neapstājas pie divu meiteņu izmisīgajiem "LV" kartona loksnes vēzieniem tukšā benzīntankā pie Lietuvas robežas. Mēs izdomājām, ka pilnīgi varētu nominēt Latvijas lepnumam nākamo mašīnu, kas izglābtu mūs no šiem elles lokiem.
Vēl mēs šodien nostopējām divus vīriešus, kurus sauc Damiens un Kamī. Damiens ir mācītājs, bet Kamī pieder bembis. Viņi mūs izlaida nelielā Polijas ciematiņā, un Damiens, tērpies talārā, teica: "Bet tajā Čehijā jau ir visvairāk ateistu", kaut kur tālumā sāka zvanīt baznīcas zvani. Pēc tam, kad garām pabrauca busiņš, pilns ar mūķenēm, un pēc 4 stundu gaidīšanas tajā pašā benzīntankā mūs paņēma mašīna uz Rīgu, es, šķiet, pārliecinājos par dievišķu spēku klātbūtni mūsu ceļojumā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iokaste
2018-08-18 08:17 (saite)
Man šķiet ka ir tādi neredzami neņemšanaas mākoņi, ja tādā nokļūsti, tad neviena mašīna neņem pie visizdevīgākās pozīcijas. Atliek tikai iet uz priekšu, kamēr izkļūsti no tā apgabala. Esmu ļoti daudz stopējis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sodienliist
2018-08-18 12:31 (saite)
Man šķiet, ka tev taisnība. Jo apstākļi tiešām bija pilnīgi ok, normāla vieta šosejas malā, ja neskaita pēkšņo mašīnu aptrūkumu. Bet viss labs, kas labi beidzas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?