Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2010-07-09 09:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Runājot par morālām dilemmām

Dr darbam jābūt personīgam, jo grādu piešķir personai. Man viņš ir kolektīvs, tibi, esmu projekta vadītāja. Īstenībā tādu nevar iesniegt. tagad tiek kaltas taktikas, kā tomēr izlocīties. Tas mani tomēr drusku nomāc. Daudz jaukāk būtu aizstāvēt nudien 100% savu darbu, par Klāņu ezera aļģēm, ne Eiropas ezeru politiku. Bet manā pozīcijā man nekādi 100%mani darbi nav iespējami.

Es esmu dažkārt par labu (nu bet par ļoti labu naudu) darījusi drusku bezjēdzīgas lietas, bija tādi dāņu projekti, nu ja viņiem vajag, vai tad es nevaru tekstus palabot vai tabulas sastādīt un atskaiti uzrakstīt. bet projekta uzstādījums bija skaidri un gaiši bezjēdzīgs un rezultāts tikai ķeksim

Es neesmu ideāla projekta vadītāja. es uzņemos lietas, ko nesaprotu, tad mokos. tad 3x mainu viedokli, novedot europu histērijā. godīgs cilvēks pateiktu: sorry, mana kvalifikācija par zemu. un būtu tā teicis jau daudzus daudzus gadus. es tā nesaku nekad.

Nuja, un vienmēr, kad bija izvēlē starp tīro zinātni/pašaizliedzīgu pētnīecibu vienā pusē un ienesīgiem, bet šaubīgiem projektiem, politiku, eiropu otrā pusē - es nešaubīgi esmu teikusi jā otrajam. Par ko man drusku tā kā kauns. bet laikam es otrreiz darītu tāpat. laikaam otrriez darītu tāpat.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?