Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2007-09-13 13:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
(nav mans, līdakas rakstīts, bet man patika)
Ja esi Brīvā Sieviete-Māte, Tev būs īpaši jālūdz Mārta, Dēkla un Laima, lai Tava trajeHtorija krustotos ar Brīvā Tieši Tev Lemtā vīrieša maršrutu.
Apskatīsim parastas, centīgas Sievietes, Kurai Ir Bērni (viena alga, vai viņa ir precējusies vai nav) ikdienu un svētkus.
Kaut manējo, pieņemsim.
Rīts. Celšanās pl. 6.30. Duša, zobubirste, fēns, putra, bižu pīšana ( ne sev, saprotams!), ģērbšana, pārskrējieni krūšturī un zeķbikšes no viena dzīvokļa gala uz otru. Ģērbšana, ģērbšanās, cepurīšu, sviestmaižu izsniegšana, organizēšana skolai un bērnudārzam.
7.45- ceļš uz darbu. 8. 30 -17.30 darbs.
Kaut kad pusdienaslaiks.
18.00 sākas ceļš mājup, kas parasti ved caur pārtikas veikalu, bērnu apavu un apģērbu veikalu, nu labi, varbūt caur kādu sieviešu apkašveļas bodi.
Vakariņas, mājasdarbu pārbaude, pastaigas (ar bērniem, protams) vakara tēja/alus/ televizors/, naktsmiers.
Ja ikdienā var iespraust sporta klubu vai franču valodas kursus (iepriekš uzceļot vidēja formāta pieminekli Radiem, kuri piekrita šajā laikā pieskatīt bērnus), tas skaitās kruta! Tu esi nevāji izklaidējusies!
Ja izdodas izkārtot laiku (protams, pierunājot Radus un solot tiem zvaigznīti no debesīm), lai ar draudzenēm iedzertu vīnu vai alu, Tu esi bohēmiste (manas māmulītes vārdi! Es nejokoju!).
Atliek vēl sestdiena, svētdiena un svētku dienas, kuras parasti tiek pavadītas bērnu rotaļu laukumā, deju pulciņa mēģinājumā, vienvārdsakot -izklaidējot mazās radības kā kārtīgai mātei pienākas.
Es gribētu sacīt, ka aprakstītais dzīves modelis visumā taisni vai lūzt no dažādiem pārsteigumiem un negaidītiem izaicinājumiem!
Pamēģiniet iespraust šajā paternā Kādu Vīrieti un redzēsiet, ka tas ir vieglāk par vieglu. Varbūt Viņš nāks pa ceļam uz darbu? Izmisīgi metīsies uz mašīnas kapota, izpalīdzīgi palīdzēs pārlekt peļķi? Varbūt viņš ir Galantais Kolēģis, kurš aicina aplūkot apkopējas kambarīti ( Šī versija varētu realizēties, ja vien Sieviete nestrādā šūšanas artelī vai skolā).Viņi - Brīvie Ērgļi, protama lieta, sporta klubos taisni vai spieto, nav gan skaidrs, vai viņi izvēlas arī pilates un jogas nodarbības.
Skaidrs, ka bērnu pulciņā apmeklējot rotaļu laukumu tūlīt kā Dievs Iz Mašīnas klātu ir Vīrietis, lai līdzīgi vanagam Plūdoņa dzejolī uzteiktu skaisto māti un skaistos bērnus un apvaicātos: „Cik tādi cālīši apēd pa dienu! Šodien gan bērniņi nebūs vēl ēduši, varbūt varu piedāvāt tuvējo picēriju? ”
Īsi sakot- brīvai un pat precētai sievietei itin visur uzglūn vīrieši - viņas dzīves taku mītgribētāji!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?