Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2018-01-27 11:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Daudz lasu un domaaju - ne par ezeriem (kaut gan man ir jauns projekts, kas drusku pamests novartaa), bet par traumaam, psiheem un to aarsteesanu.

Visi sie gadijumi: nu tur, meitenei 13 gadi, izvaro braalis ar saviem draugiem, vina paliek stavokli, maate vinai uztaisa abortu uz virtuves galda. Taalaak vina pavada dzivi traumatiskaas haotiskaas attieciibaas utt, pie taam (kas nav retums) gust labas akademiskas sekmes. Pavada 3 gadus psihoterapijaa, nekadu rezultaatu.

Vai - meitenei 9 gadu vecumaa atklaaj leikeemiju, maate pavada 4 mokoshus gadus slimnicaas, operacijas, terapijas utt, meita nomirst 13 gadu vecumaa, maate nepraataa, pavada turpmaakos gadus kopjot vinjas kapu, rotaajot vinjas guljamistabu utt, tikmeer vinjas abi dzivie pusaudza vecuma deeli saak lietot narkotikas, iesaistaas kriminaalaas aktivitaatees utt, bet maate noperk loti daargu kapsetas zemes gabalu un liek abiem deeliem par to maksaat.

Vai meitenei miloss teevs, liek stradaat prostituucijaa, briivaa laikaa piesien pie galda un izvaro, kopa ar saviem draugiem, skatoties futbolu un dzerot alu. Tikai pec ilgiem gadiem terapijas vina aarstam saka, ziniet, man ienaaca prataa, varbut es biju sexually abused. Dakteris raksta, man atkaaraas zoklis, man nebija ko teikt.

Tas, ka saadus gadijumus IR iespejams aarsteet - nu, tas man reali liekas augstakais cilveces sasniegums, visi meness un marsa apcelojumi nobaal.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?