Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2017-04-10 22:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pieziimes pilniigaa izsikuma staavokli
1) es rit braucu uz amsterdamu, lidojiens ir 6:40 (taa NEBIJA plaanots, bet easyjet pedeja bridi atcela reisu, streiks, nobukoju lufthansu) un taalaak un Kurasau - tas ir pie Venecueelas

2) man bija taadi kaa 2 romaani, brits un rumaanis, nu, jaasaka godiigi, lidz psihiskai veselibai, lidz veseligam attieciibaam man tik taalu kaa skudrai lidz marsam. bet ok, man ir 2 staasti ! (mazi un slimiigi) Vispaar, no brita man bija nervu sabrukums. Britam ir doktora graads filosofijaa un, iespeejams, vins ir gudraakais virietis no visiem. Nu, visiem, ar kuriem man bijis tas gods un laime satikties.

3) es saaku jaunus projektus, nu viens jau ir labi iesaakts, otrs ir idejas un iestraades: Nutrients and Copernicus
Nutrients - biogeni, fosfors un slapeklis, salidzinat un harmonizeet visa eiropaa ! Copernicus - ir ezeri tiek noveeroti no kosmosa, tas ir atpalicis piegajiens - smelt pudeles, viss tak tiek uznemts no sateliitiem. Mani sii ideja pilnigi uzbudina - modernizzeet eiropas monitoringu.

4) es uzzinu par sevi viskojaunu, jeb, kaa teica antonio, mes pamazam sakam saprast tavas problemas ! paldies, veeja maat, peec 5 ta gadiem !

5) maaja virzaas, idejas arii top aizvien kraasnaakas, gar vienu sienu maz bus zili dzungli, gar otru - melnbalts mezs, sniegs un tumsa, esmu atklajusi, ka razo kauko tadu ka fotomural - un tad es gribu akmens kravumu sienu pa 2 staaviem.
Un meteljus man turees putni (ir taadi pakaramie) un .... aa, man ap maaju plliivos Tibetas karogi un uz katra pakaapiena bus laterna (katra citaada), pakaapieni ir 12, uz katra sava laterna. Man patiik laterna kaa simbols un man ir jau 3.

Bet sobriid man ir mana parastaa situaacija; ir jaaceljas 4os, ir jaasapako cemodaans, un man ir jauzraksta viens strategiski svariigs gabals, kas butu janosuta rit lidz 12 iem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?