Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2017-03-09 12:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mana dzive - biodaudzvediba, upura apzinja un viskijs
1) sito viikendu straadaju : jo kaads, vardaa Kristians, atsuutija rakstinju un pajautaaja: vai Tu negribi gadijuma piedalities un but lidzautors ? redzi un es gribu, jo A) nu, tas rakstins ir labs un tikai izrotaatu manu publikaciju sarakstu, B) un man arii it kaa ir ko teikt - es vispar nepiekritu secinajumiem ! Man ir dauz ko teikt. BET - lai to pateiktu, man jaurbjas cauri rakstu kalniem, meginot noformulet un pamatot savas idejas. Par biologisko daudzveidiibu tas ir, kas ietekmee biologisko daudzveidiibu Eiropaa. Saksim ar to, kas tas ir, kaa to meera un reekjina? Tas nav tik vienkarsi, ipasi, ja runa ir par fitoplanktona biodaudzveidibu ! Vardu sakot, man ir ko teikt. Es pat nezinu, vai Kristianam tas patiks!

2) lasu gramatu par Upura Apzinju (psihoterapeits autors)- loti laba, uzrakstisu veelaak siikaak. Upura apzinja - tas ir daudz plasaak un dzilaak un savaadaak, kaa juus domaajat. Vel man ir graamata "On becoming a person - a therapist`s view of psychotherapy" un citas ar - vardu sakot, esmu nolemusi izkost so lietu lidz saknei.

3) vakar biju dzert / dejot ar draugiem un Maksi. Rezultaats - joprojaam esu penjuaaraa un dzeru kafiju. Viskijs bija laba izveele. BIja dazi interesanti momenti, bet nav laika - jaavaara veel viena kafija, gaida rakstins un sporta zaale !


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jojo
2014-03-09 13:39 (saite)
klau, man tava dzīve patīk labāk par savējo, kamēr es guļu un vemstos (migrēna) tikām tu dzer un danco.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kreiza
2014-03-09 14:11 (saite)
Man šķiet, mēs daudzas te mainītos :))) Kaut gan es tikai pēc dziļākas izpētes :D Jo daudz kas paliek aiz kadra :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nova
2014-03-09 15:42 (saite)
virsraksts skan ļoti daudznozīmīgi - "mana dzīve - biodaudzveidība":)))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?