Grain of Salt - [entries|archive|friends|userinfo]
snauts

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 28th, 2015|08:57 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Velosipēdisti nevarēs braukt pa ietvi? Pizģec tur kāds tanī CSDD vispār pats brauc ar velosipēdu? Ar katru dienu iespēja, ka cilvēce varētu iznīkt un roboti varētu pārņemt pasauli man liekas arvien mazāk un mazāk bēdīga.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pirx
Date:April 28th, 2015 - 11:19 am
(Link)
Zini, kas notiek, kad velorasts normālā 20km/h - 30km/h ātrumā uzbrauc gājējam? Man paziņa ilgi ar zilumiem un ģipsi staigāja pēc tam, kad viens "neaizsargātais" satiksmes dalībnieks viņu Rīgas centrā uz ietves ar ričuku notrieca.

Moš arī mašīnām un močiem atļaujam lēnām dudināt pa ietvi - ātrums būs tāds pats kā velosipēdistam, tātad nekāda bīstamība nerodas.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:April 28th, 2015 - 12:05 pm
(Link)
Jā nu zini man viens Ēbrejs vienreiz arī nodarīja pāri...
[User Picture]
From:[info]pirx
Date:April 28th, 2015 - 12:09 pm
(Link)
Ah, vecais labais Godvins. Fakts ir tāds, ka velorasti visu laiku raud, ka uz ielas, kur auto pārvietojas ar relatīvo ātrumu 20km/h viņiem esot bīstami, bet par to, ka uz ietves, kur viņi pārvietojas ar relatīvo ātrumu 20km/h, viņi varētu būt bīstami kaut kā piemirst.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:April 28th, 2015 - 12:19 pm
(Link)
Jā, jā viņi visi kā viens ir tādi jā!
[User Picture]
From:[info]roncijs
Date:April 28th, 2015 - 11:26 am
(Link)
"izņēmuma gadījumi" pagaidām skan diezgan ciešami.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:April 28th, 2015 - 12:22 pm
(Link)
Vai vēl kaut kur citur pasaulē tā ir?
[User Picture]
From:[info]phz
Date:April 28th, 2015 - 02:05 pm
(Link)
Ļaudis runā, ka ir - https://bicycles.stackexchange.com/questions/6255/can-cyclists-legally-ride-on-the-sidewalk/6269#6269

Cits jautājums, protams, cik tas aktīvi tiek regulēts.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:April 28th, 2015 - 02:39 pm
(Link)
/me Saraujas čokurā un apraudas.
[User Picture]
From:[info]pljecka
Date:April 28th, 2015 - 03:02 pm
(Link)
es jau zinu, ka tu esi jauks un mierīgs braucējs, bet tu jau pēc dabas vispār esi netipiski nosvērts latvietis..
bet (I) ja es eju, piemēram, no pieturas līdz olimpijai ar sīkajiem, kuri katrs skrien uz savu pusi un apkārt neskatās un man jāuztraucas, vai kāds pārgalvīgs pipele mācēs ātrumā viņiem neuzbraukt, tad es labāk esmu par to, ka viņi brauc pa savu reni, bet es varu neuztraucoties pārvietoties pa ietvi un man nav bērni visu laiku jātur sev blakus pie rokas.
bet (II) tā kā es arī braucu ar riteni, un arī to daru ļoti lēni un prātīgi, jo man ir bail, ka jau pieminētais pipele mācēs mani smuki apdzīt, es saprotu, ka ritenbraukšanu varu mest pie malas, jo pa ielu, kur brauc pipeles ar mašīnām, es nekad nebraukšu.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:April 28th, 2015 - 03:25 pm
(Link)
Vispār jau no pieturas līdz Olimpijai kādreiz skaitījās veloceliņš līdz tur tas nelielais posmiņš izzuda brutāli pazūdot baltajai joslai kopā ar nelielu asfata kārtiņu (neliela renīte tur vēl par piemiņu ir saglabājusies). Es vēl šobaltdien degu ziņkārībā uzzināt notikušā apstākļus.
[User Picture]
From:[info]pljecka
Date:April 28th, 2015 - 05:17 pm
(Link)
kaut kad redzēju ka twiterī kāds bija nilam uzdevis jautājumu tieši par to gabaliņu, bet atbildes tur toreiz nebija.. par olimpiju es uzrakstīju, jo vienreiz kamēr es sīkajai slaucīju puņķi lielā izskrēja uz veloceliņa, kad tur vēl bija tā treknā strīpa, kas nosaka kuram kura vieta, un džeks, kas ātrumā brauca garām, nosauca mani par kuci ar visādiem tur vēl priedēkļiem. es saprotu, mana vaina, bet tur jau lielie vazājas kā aitas, kur nu tu sīko vēl nokontrolēsi..