smoker ([info]smoker) rakstīja,
@ 2005-09-20 11:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
To jau tāpat zina visi, kas 1 vai 15 reizes iedomājušies, ka varētu atmest, bet nu uzrakstīšu sev īsi. Kāpēc es vispār gribu atmest?
1. Bērni...Pilnīgi skaidrs, ka smēķēšana atstāj iespaidu uz vispārējo organisma stāvokli, un tādējādi arī uz bērna veselību. It kā ir skaidrs, ka grūtniecības laikā nedrīkst pīpēt, bet esmu lasījusi arī, ka 4 gadus pirms bērniņa ieņemšanas būtu jāatmet smēķēšana, lai organisms būtu pilnībā, cik nu tas iespējams, attīrījies. Un es zinu, ka es tuvākajā laikā - nu vismaz tuvāko 5 gadu laikā noteikti gribēšu kādu bērniņu.
2. Zobi paliek pretīgi dzelteni, un veidojas ātrāk tas aplikums. Zobārsts turklāt maksā baigo piķi un tad vēl apzināti bojāt tos. Zobi ir gan skaisti, gan svarīgi.
3. Āda. Smēķēšana paātrina ādas novecošanos. Tā raksta uz cigarešu paciņām, un kad pielienu tuvu spogulim, redzu jau pierē 3 vārgas rieviņas nesaraucot pieri, neskatoties uz to, ka man taču ir tikai 23. Protams, āda ir jākopj, bet smēķēšana arī koptai ādai par labu nenāk.
4. Vispār veselība. Nu, ne jau uzreiz par plaušu vēzi runājot. Tā sajūta, vieglums, ko pamanīju jau pēc 2 dienām.
5. Smēķēšana traucē sportot un mani kaitina, ka nevaru paskriet un trūkst elpas, tizla un veca jūtos, riebīgi, negribu tā justies.
6. Apziņa, ka - jo ilgāk turpināšu pīpēt, jo grūtāk būs atmest.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?