Augusts 2., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:17
Ko bez ēšanas svaigā veidā var darīt ar dzidrajiem āboliem? Ievārījumam tādi miltaini un saldi der? Vai sulām? Varbūt var kkur nodt un dabūt pretī sulu? Esmu dzirdējusi, ka kko tādu varot izdarīt, itkā pat Ogrē, bet neko vairāk nezinu.. Bet gribu zināt.

(8 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]nastja
Date:2. Augusts 2013 - 17:46
(Link)
var biezeni bērnam taisīt.. pacep cepenē minūtes 10-15 un gatavs :) (tur miltainums kāreiz). Ja vēl pieliek saldkrējumu un cukuru sanāk - abolu biezenis klasiskais
[User Picture]
From:[info]courty
Date:2. Augusts 2013 - 21:11
(Link)
Mums visu laiku top valkājamā zapte (visu laiku uz galda stāv) un uz ziemu arī jau burciņas/ dāvināšanai arī.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:3. Augusts 2013 - 11:50
(Link)
Top kā darbības vārds vai Top1? No dzidrajiem taisat tieši zapti?
[User Picture]
From:[info]courty
Date:5. Augusts 2013 - 16:03
(Link)
Abi,kā darbības vārds un top1 šajā laikā arī.
Jā, šobrīd tikai no dzidrajiem, lai gan tūlīt jau sāk krist citi un tos viņām mest prom ir žēl (jo nav īsti gatavi un kompotiem vēl nav tādi apjomi) un tos liek klāt.
From:[info]ninona
Date:8. Augusts 2013 - 13:12
(Link)
Man arī ir burciņas ar dienišķo zapti, uz svaigas baltmaizes ņam.
Ar kādu cukuru un tā daudzumu gatavo ziemai? Man ļoooooti garšo mazsalda, itkā esmu lasījusi, ka vasaras āboliem maz cukura vajag, jo paši saldi, bet neesmu riskējusi taisīt glabāšanai.
[User Picture]
From:[info]courty
Date:9. Augusts 2013 - 15:10
(Link)
Cukurs parastais, bet cik daudz tās proporcijas nezinu, man mamma šeptē virtuvē :)
[User Picture]
From:[info]courty
Date:9. Augusts 2013 - 15:11
(Link)
es gan domāju, ka tur tas viss uz aci un garšu. mazs ūdens daudzums un viss..
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba