Augusts 2., 2013
17:17 Ko bez ēšanas svaigā veidā var darīt ar dzidrajiem āboliem? Ievārījumam tādi miltaini un saldi der? Vai sulām? Varbūt var kkur nodt un dabūt pretī sulu? Esmu dzirdējusi, ka kko tādu varot izdarīt, itkā pat Ogrē, bet neko vairāk nezinu.. Bet gribu zināt.
|
Comments:
var biezeni bērnam taisīt.. pacep cepenē minūtes 10-15 un gatavs :) (tur miltainums kāreiz). Ja vēl pieliek saldkrējumu un cukuru sanāk - abolu biezenis klasiskais
| From: | str |
Date: | 2. Augusts 2013 - 18:26 |
---|
| | | (Link) |
|
Mums visu laiku top valkājamā zapte (visu laiku uz galda stāv) un uz ziemu arī jau burciņas/ dāvināšanai arī.
Top kā darbības vārds vai Top1? No dzidrajiem taisat tieši zapti?
Abi,kā darbības vārds un top1 šajā laikā arī. Jā, šobrīd tikai no dzidrajiem, lai gan tūlīt jau sāk krist citi un tos viņām mest prom ir žēl (jo nav īsti gatavi un kompotiem vēl nav tādi apjomi) un tos liek klāt.
Man arī ir burciņas ar dienišķo zapti, uz svaigas baltmaizes ņam. Ar kādu cukuru un tā daudzumu gatavo ziemai? Man ļoooooti garšo mazsalda, itkā esmu lasījusi, ka vasaras āboliem maz cukura vajag, jo paši saldi, bet neesmu riskējusi taisīt glabāšanai.
Cukurs parastais, bet cik daudz tās proporcijas nezinu, man mamma šeptē virtuvē :)
es gan domāju, ka tur tas viss uz aci un garšu. mazs ūdens daudzums un viss.. |
|
|
|
Sviesta Ciba |