Augusts 2., 2013


[info]smille17:17
Ko bez ēšanas svaigā veidā var darīt ar dzidrajiem āboliem? Ievārījumam tādi miltaini un saldi der? Vai sulām? Varbūt var kkur nodt un dabūt pretī sulu? Esmu dzirdējusi, ka kko tādu varot izdarīt, itkā pat Ogrē, bet neko vairāk nezinu.. Bet gribu zināt.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba