Jūnijs 6., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:05
Sasodīts, tā veselā vista, kurai derīguma termiņš rakstīts 09.06, no pirmdienas vakara ledusskapī stāvēdama ir sasmakusi. (tā iet, kad aizmirst, ka zem papīra vēl ir plēvē cieši satīta) Plānoto cepeti no tādas noteikti netaisīsu, bet vai tur vispār ir kas darāms? Buljons? Galerts? Kas ir sliktākais, kas var būt, ja kārtīgi izvāra - negaršīga?

Upd. Nē, tas lops nav ēdams, iemetu saldētava, lai nesmird un pati sev uzvārīšu pelmeņus, bet bērnam uzlikšu jaunlopa buljonu vārīties. Kartupeļu un sīpolu tik nav, bet gan jau izdomāšu, ko iekšā likt.

(4 pēdas | ir doma)

Comments:


From:[info]susure
Date:6. Jūnijs 2013 - 12:14
(Link)
nevis negaršīga un smirdīga.
Bet manuprāt vārot buljonu, to var labot ar labi daudz timiāna, nedaudz rozmarīna, lauru lapu, smaržīgajiem pipariem etc.
Lai gan jautājums cik ļoti sasmakusi.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:6. Jūnijs 2013 - 12:21
(Link)
Es uz smakām diezgan aizdomīga, man tomēr liekas, ka stipri sasmakusi, noraudāšu asaru un būs mācība citām reizēm (un es vēl nopriecājos, ka smuki papīrā ietīta nevis plastmasā)
[User Picture]
From:[info]dzhindzhera
Date:6. Jūnijs 2013 - 12:36
(Link)
ja tas putns ir tikai sasmacis un nedalās reizinātājos, tad var iemarinēt. ķiploki un svaigi izžmiegts apelsīns dara brīnumus.
[User Picture]
From:[info]nova
Date:6. Jūnijs 2013 - 13:37
(Link)
met laukā! 4 dienas nostāvējusies!
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba