Jūnijs 6., 2013
susure
12:14
nevis negaršīga un smirdīga.
Bet manuprāt vārot buljonu, to var labot ar labi daudz timiāna, nedaudz rozmarīna, lauru lapu, smaržīgajiem pipariem etc.
Lai gan jautājums cik ļoti sasmakusi.
Read Comments
Reply
No:
( )
Anonīms
- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Sviesta Ciba user
Lietotājvārds:
Parole:
Iežurnalēties ar'?
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
Neformatēt automātiski:
Ziņa:
Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri
>
Jaunākais
>
Arhivētais
>
Draugi
>
Par sevi
Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz
>
Go to Top
Sviesta Ciba