Jūnijs 6., 2013


[info]susure12:14
nevis negaršīga un smirdīga.
Bet manuprāt vārot buljonu, to var labot ar labi daudz timiāna, nedaudz rozmarīna, lauru lapu, smaržīgajiem pipariem etc.
Lai gan jautājums cik ļoti sasmakusi.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba