Oktobris 27., 2012
12:38 - Biezenis saldētavā Atkausēju sasaldētu biezeni ar karsta ūdens peldi - kautkas īsti nav. Garša itkā ok, bet konsistence nesanāk viendabīga. Vai būtu savādāk, ja atsaldētu ledusskapī 12h garumā? To uzzināšu citreiz. Šobrīd izskatās, ka es to biezeni vairāk gaidu nekā bērns :D
|
Comments:
Vismaz saldētu mātes pienu jāatkausē aukstā ūdenī - kūst tiešām ātri, nemaz nevajag karstu.
Es iesāku ar aukstu ūdeni un tad, kad vairs nebija ledus klucis, tad tik ar karstu.
ar karstu ūdeni nedrīkstot atsaldēt, tikai ar aukstu var. karstais ūdens kaut kā nelāgi ietekmē un tad atsaldētajam ēdienam ir dīvainas garšas īpatnības. |
|
|
|
Sviesta Ciba |