Oktobris 27., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:38 - Biezenis saldētavā
Atkausēju sasaldētu biezeni ar karsta ūdens peldi - kautkas īsti nav. Garša itkā ok, bet konsistence nesanāk viendabīga. Vai būtu savādāk, ja atsaldētu ledusskapī 12h garumā? To uzzināšu citreiz. Šobrīd izskatās, ka es to biezeni vairāk gaidu nekā bērns :D

(3 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]shelly
Date:27. Oktobris 2012 - 12:47
(Link)
Vismaz saldētu mātes pienu jāatkausē aukstā ūdenī - kūst tiešām ātri, nemaz nevajag karstu.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:27. Oktobris 2012 - 13:14
(Link)
Es iesāku ar aukstu ūdeni un tad, kad vairs nebija ledus klucis, tad tik ar karstu.
[User Picture]
From:[info]noisiite
Date:27. Oktobris 2012 - 13:53
(Link)
ar karstu ūdeni nedrīkstot atsaldēt, tikai ar aukstu var. karstais ūdens kaut kā nelāgi ietekmē un tad atsaldētajam ēdienam ir dīvainas garšas īpatnības.
smaidi - Biezenis saldētavā

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba