|
Marts 20., 2012
Comments:
Neticu, ka sanāks forsēt - nebūs jau laika TIK daudz ēst : )
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/2695/981) | | From: | str |
| Date: | 20. Marts 2012 - 13:41 |
|---|
| | | (Link) |
|
varētu ieteikt bulkas vakaros, bet tas bojās pienu. pašceptie keksiņi no visiem citiem izņemot kviešu miltus:)
Jebkādi nebūtu labi vai rupjie ir ok? (vai arī kas skaitās whole wheat flour) A kādi milti vēl ir, kam nebūtu ļoti specifiska garša?
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/2695/981) | | From: | str |
| Date: | 20. Marts 2012 - 14:00 |
|---|
| | | (Link) |
|
auzu / tie paši Provena/, rīsu ir ok, griķu...mandeļu!!! kvinojas! es jaucu no katra pa nedaudz. zirņu , rudzu un sojas arī. ( esmu pat kastaņu redzējusi, bet neesmu paņēmusi) nu kviešu milti ir kviešu- vai rupji, vai smalki
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/2695/981) | | From: | str |
| Date: | 20. Marts 2012 - 14:01 |
|---|
| | | (Link) |
|
|
|
|
|
|
|
Sviesta Ciba |