Marts 20., 2012
Comments:
| From: | str |
Date: | 20. Marts 2012 - 13:08 |
---|
| | | (Link) |
|
tāpat kā ar novājēšanu, arī pieņemšanos svarā nevajag forsēt, lai āda neplaisā. pacilāsi savu hantelīti, un būs tev svars.ja ēdīsi produktus, no kā veidojas muskuļi nevis tauki.
Neticu, ka sanāks forsēt - nebūs jau laika TIK daudz ēst : )
| From: | str |
Date: | 20. Marts 2012 - 13:41 |
---|
| | | (Link) |
|
varētu ieteikt bulkas vakaros, bet tas bojās pienu. pašceptie keksiņi no visiem citiem izņemot kviešu miltus:)
Jebkādi nebūtu labi vai rupjie ir ok? (vai arī kas skaitās whole wheat flour) A kādi milti vēl ir, kam nebūtu ļoti specifiska garša?
| From: | str |
Date: | 20. Marts 2012 - 14:00 |
---|
| | | (Link) |
|
auzu / tie paši Provena/, rīsu ir ok, griķu...mandeļu!!! kvinojas! es jaucu no katra pa nedaudz. zirņu , rudzu un sojas arī. ( esmu pat kastaņu redzējusi, bet neesmu paņēmusi) nu kviešu milti ir kviešu- vai rupji, vai smalki
| From: | str |
Date: | 20. Marts 2012 - 14:01 |
---|
| | | (Link) |
|
|
|
|
|
Sviesta Ciba |