Marts 20., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:43 - Kā dabūt +3kg

(24 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:20. Marts 2012 - 13:08
(Link)
tāpat kā ar novājēšanu, arī pieņemšanos svarā nevajag forsēt, lai āda neplaisā. pacilāsi savu hantelīti, un būs tev svars.ja ēdīsi produktus, no kā veidojas muskuļi nevis tauki.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:20. Marts 2012 - 13:36
(Link)
Neticu, ka sanāks forsēt - nebūs jau laika TIK daudz ēst : )
[User Picture]
From:[info]str
Date:20. Marts 2012 - 13:41
(Link)
varētu ieteikt bulkas vakaros, bet tas bojās pienu.
pašceptie keksiņi no visiem citiem izņemot kviešu miltus:)
[User Picture]
From:[info]smille
Date:20. Marts 2012 - 13:48
(Link)
Jebkādi nebūtu labi vai rupjie ir ok? (vai arī kas skaitās whole wheat flour)
A kādi milti vēl ir, kam nebūtu ļoti specifiska garša?
[User Picture]
From:[info]str
Date:20. Marts 2012 - 14:00
(Link)
auzu / tie paši Provena/, rīsu ir ok, griķu...mandeļu!!!
kvinojas!
es jaucu no katra pa nedaudz.
zirņu , rudzu un sojas arī. ( esmu pat kastaņu redzējusi, bet neesmu paņēmusi)
nu kviešu milti ir kviešu- vai rupji, vai smalki
smaidi - Kā dabūt +3kg

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba