Marts 20., 2012
smille
13:48
Jebkādi nebūtu labi vai rupjie ir ok? (vai arī kas skaitās whole wheat flour)
A kādi milti vēl ir, kam nebūtu ļoti specifiska garša?
Read Comments
Reply
No:
( )
Anonīms
- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Sviesta Ciba user
Lietotājvārds:
Parole:
Iežurnalēties ar'?
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
Neformatēt automātiski:
Ziņa:
Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri
>
Jaunākais
>
Arhivētais
>
Draugi
>
Par sevi
Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz
>
Go to Top
Sviesta Ciba