Augusts 4., 2011
Comments:
Ja atradīsi atbildi uz 1 . jautājumu, tad aplejamās zupas/putras/auzupārslas, jo nekas šajā laikā neglabāsies 3 dienas.
Mēs parasti ņēmām līdzi visādus pīrādziņus/rosolus/desiņas, maizi un kaut ko uz maizes. Tas pirmajām dienām. Trešajā gan būs jāpāriet uz aplejamajām putrām.
Un vēl - jebkādā nekurienē kaut kur tuvumā ir bode. Interesati ir tas, ka tajās vietējās bodītēs (no rītiem gan) ir visādi makten labi kulinārijas izstrādājumi - kotlet;ites, karbonādītes, cptas vistiņas utt. Jo mazāks miests, jo garšīgāk. Tur taču visi viens otru pazīst un negaršīgu a) nepirks b) būs kauns pa visu ciemu un kas tad tādu negaršīgu kotlešu cepēju precēs.
Tā ka šitā. Trešajai dienai var plānot ko uz vietas nopirkt. Nu vai arī tad ieviesiet mašīnas leduskasti. |
|
|
|
Sviesta Ciba |