Augusts 4., 2011
11:23 Agri iesākusies diena, kas velkas ļoti lēni.
Aktuālie jautājumi, kas neļauj sakoncentrēties:
(1) Kāda ierīce būtu nepieciešama, lai varētu nekurienē uzvārīt ūdeni, ja ir ūdens, katliņš un auto?
(2) Ko ērti uztaisāmu bet gana jēdzīgu varētu ieplānot ēst, ja ir plānots doties nekurienē uz trim dienām? Par ugunskuru īsti skaidrības nav (vai drīkst), bet pāris kartupeļus laikam iemetīšu bagažniekā.
|
Comments:
| From: | str |
Date: | 4. Augusts 2011 - 11:28 |
---|
| | | (Link) |
|
termoss? siers un dārzeņi
atbildi uz pirmo pajautā manam vīram, viņam ir kaut kāda maza iekārtiņa, kas laikam saucas prīmuss, bet es neesmu kontinenta šai jautājumā :)
| From: | str |
Date: | 4. Augusts 2011 - 11:41 |
---|
| | | (Link) |
|
aa- jā- ja kas- cik zinu nastjai ir ar prīmuss
Ja atradīsi atbildi uz 1 . jautājumu, tad aplejamās zupas/putras/auzupārslas, jo nekas šajā laikā neglabāsies 3 dienas.
Mēs parasti ņēmām līdzi visādus pīrādziņus/rosolus/desiņas, maizi un kaut ko uz maizes. Tas pirmajām dienām. Trešajā gan būs jāpāriet uz aplejamajām putrām.
Un vēl - jebkādā nekurienē kaut kur tuvumā ir bode. Interesati ir tas, ka tajās vietējās bodītēs (no rītiem gan) ir visādi makten labi kulinārijas izstrādājumi - kotlet;ites, karbonādītes, cptas vistiņas utt. Jo mazāks miests, jo garšīgāk. Tur taču visi viens otru pazīst un negaršīgu a) nepirks b) būs kauns pa visu ciemu un kas tad tādu negaršīgu kotlešu cepēju precēs.
Tā ka šitā. Trešajai dienai var plānot ko uz vietas nopirkt. Nu vai arī tad ieviesiet mašīnas leduskasti. |
|
|
|
Sviesta Ciba |