Janvāris 31., 2011
Comments:
4 vai 5 graudu pārslas, verdošs ūdens (apleju un tad ļauju uzbriest) un ievārījums.
Vasarā arī svaigas ogas. Teorētiski ziemā ar varētu kādu augli un riekstus, bet esmu par slinku turklāt man ar augļu patēriņu iet švaki (kkā negribas un viss)
| From: | sjuzi |
Date: | 31. Janvāris 2011 - 19:48 |
---|
| | | (Link) |
|
Ooo, paldies par atgādinājumu, ka pārslas var pārliet ar ūdeni, ne tikai vārīt, jo tam esmu krietni par slinku. Būs jāatsāk veselīgās brokastis :)
Man pirmais darbs, ko daru, kad pieceļos ir - uzvāru ūdeni, apleju putru (uzlieku virsū virtuves cimdu, lai ir siltāk) un ieleju tēju. Kamēr daru ko citu tikmēr putra sabriedusi un tēja ir atdzisusi dzeramā siltumā - netiek iztērēta neviena lieka minūte, ko tak var izmantot pagulēšanai : ) |
|
|
|
Sviesta Ciba |